פורסם 2007 ביוני 318 שנים אני רוצה לראות את התגובה של בחורה שאני אציע לה למצוץ לי ככה סתם.התגובה שלה תשאיר על הלחי שלך סימן ענק, אדום ופועם מכאבים בצורה של כף יד.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מה לא דיברת איתה?? אמרת אתה הולך היום בתנ"כ!תתקשר אליה, ואם אתה מפחד לגמגם, לפחות תשלח הודעה!
פורסם 2007 ביוני 318 שנים צריך פנים מול פנים.התגובה שלה תשאיר על הלחי שלך סימן ענק, אדום ופועם מכאבים בצורה של כף יד.שיבוא עם מסכה ;D
פורסם 2007 ביוני 318 שנים רוצה עצה נורמלית? אל תרים לה את התחת,שתלך תקאווד (מרוקאים יבינו ) זה מה שחסר לך באמת אחת שתסובב לך את הראש ותשאיר לך את הזין ביד (דבר איתי מאוחר יותר אתן לך כמה נגיחות שיחזירו לך את הראש למקום) אחי אתה נראה בסדר גמור ובטח שלא צריך כונפה כמוה ובטח אבל בטח לא לדון בזה עם חברה שלה! חכה בצבא...אתה תזיין כמו שור ;D
פורסם 2007 ביוני 318 שנים התגובה שלה תשאיר על הלחי שלך סימן ענק, אדום ופועם מכאבים בצורה של כף יד.כבר קיבלתי מציצות תאמין לי, אבל זה לא היה מבקשה שלי.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים תכלס לבקש מציצה מבחורה זה קצת לא נעים גם אם אתם בשיא ואחרי 45 דקות כולך מזיע ולא מצליח ליגמור ביגלל הקונדמים המסריחים האלו זה עדיין לא נעים...[לבקש כן?... חח]
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר כבר קיבלתי מציצות תאמין לי, אבל זה לא היה מבקשה שלי.התראד הזה עבר למציצות חחחחחחחחח....זהו, אני אתקשר אלייה מחר ואני אשאל אותה אם היא רוצה לצאת איתי אחרי הבגרות בהיסטוריה מתי שהוא, נקווה שהיא תענה בחיוב.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים למה שלא תתחיל בזה שתציע לה ללמוד ביחד (לבד - רצוי) לאזרחות\היסטוריה? אתה שוב מחכה ומחכה ומחכה ומחכה : ואל תתקשר אליה מחר - דבר איתה אפילו היום ותשאל אם בה לה ללמוד מחר לאזרחות (יום שני הבגרות), או מתי שנוח לכם להיסטוריה(שבוע לאחר מכן הבגרות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.