פורסם 2007 ביוני 118 שנים אנשים אני חייב עזרה דחוףלפני כמה ימים קיבלתי half life 2 מקורי חשבתי ששהרשמה זה סתם אז סתם חירבשתי דברים וזהיש לי את הcd-key שלי,אני יכול לעשות איזה משהו כדי לבטל את החשבון או לקבל את הפרטים שרשמתי ?אני יכול לנסות את hl2 גם בלי זה דרך פריצה כלשהי, אבל אני רוצה לשחק בסורס ברשתתודה
פורסם 2007 ביוני 218 שנים לא הבנתי מה עשית... תנסה להסביר את עצמך נורמלי... פתחת חשבון והקשת את הCD KEY שלך?בעיקרון אם לא.. פתח חשבון רגיל עם פרטים נכונים ואז תחפש כפתור register a product i already own תקיש את הסידיקי ואז המשחק יופיע לך ברשימת המשחקים זה הכל
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר פתחתי חשבון בSTEAMאח"כ בחרתי באפשרות שיש לי CDKEY ואז הכנסתי אותוואין לי את הפרטים, השם משתמש, הסיסמא...מה לעשות?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים נראה לי שאתה צריך אז את השם משתמש והסיסמא של זה שנתן לך את ה CD KEY, כי כנראה או הוא רשום.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים יש אפשרות לאחזר סיסימא ושם אפשר להכניס CD KEY, שיחפש טיפהצודק, יש אפשרות כזאת, בכל מקרה לי קרה משהו דומה למקרה שלך, פעם הבאה שאתה פותח חשבון תדפיס את פרטי החשבון ותשמור איפשהו, ככה שאם במקרה תשכח תוכל להחזיר לעצמך את החשבון.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר אני לא יודע את השם משתמש אחים שלי...צריך אותו?או שזה משחזר גם את הסיסמה וגם את שם המשתמש?
פורסם 2007 ביוני 618 שנים אתה לא תוכל להחליף שם משתמש או לקבל אחר במקום. מה שאתה כן יכול הוא ללכת לאתר של סטים לרשום להם הודעה שאתה רוצה לדעת את הפרטים שחירבשת. אתה תצטרך לרשום להם את מספר הסידיקי ותמונה שיש בידך את הסידיקי. ואז הם ישלחו לך את כל הפרטים שחירבשת באימל. אבל לשנות את הדברים שחירבשת לא תוכל.www.steampowered.comלך לתמיכה שלהם.תהנה.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר אתם יכולים להגיד לי לאיפה בדיוק להיכנס באתר כדי לשלוח להם מכתבועוד משהו מישהו יכול לכתוב לי את המכתב ולהגיד לי איפה לכתוב את ה cd key שלי , כי אני לא דובר אנגליתתודה
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר אני לא צריך לדעת כל מילה במשחקאני יודע לשמור, להיכנס לאפשרויות, אני מבין חלק מהדברים שאומרים לי...אבל אני רוצה לשלוח מכתב עם ניסוח טוב ל steam
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.