עבור לתוכן

ההארד דיסק מרעיש נורא, הגיוני? Seagate baraccuda

Featured Replies

פורסם

אז ככה, התקנתי היום את ההארד דיסק, והוא ממש ממש מרעיש כשהוא עובד, בצורה ממש מציקה, נשמע כמו טרקטור, והוא מפסיק את הרעש כל 5 שניות ואז מחזיר אותו.

זה הגיוני? או שמשהו פגום?

פורסם
  • מחבר

question mark

פורסם

לא להקפיץ בבקשה.

וודא שהכונן מחובר כמו שצריך למפרץ שבו הוא יושב. אם זאת לא הבעיה ומקור הרעש בא מתוך ה HD - תתחיל לגבות :)

פורסם

אכן לא להקפיץ.

Monstalicious, קיבלת עכשיו אזהרה, זוהי אזהרה ראשונה, בשלישית תורחק או תושתק.

אנא קרא את החוקים בכדי לא ליצור אי נעימויות בהמשך.

תודה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132227.0

פורסם

בדיוק המליצו לי לקנות את הארד דיסק הזה... עכשיו בגלל שראיתי שיש לך בעייה אני דיי חושש....

או שזה יסתדר לך בסוף?

פורסם

דברים כאלה לא מסתדרים מעצמם...

פותח התרד אולי הHD תקול...תנסה להחליף אותו במסגרת האחריות..

פורסם

הרד דיסק "מזמר" מזכיר לך שהוא צריך החלפה מיידית.

גבה את המידע שלך והחלף אותו כל עוד הוא באחריות.תקתוקים נקישות וכיוצא בזה זה לא סימן לאריכות ימים של המידע שלך....אל תחכה ליום שבו תגלה שכל

החומר שלך הלך ולא ישוב...מנסיון שלי ככה איבדתי 40 גיגה..... :nono: :nono: :nono::screwy:

פורסם

דווקא יש לי ניסיון עם SEAGATE. הם רועשים מאוד. אבל תלוי איזה סוג של רעש. תשאל חבר שמבין בזה שישמע וא שתביא את המחשב לחנות ותשמיע להם.

תבדוק נתוני SMART לא יזיק. וטמפ.

פורסם

אך לבדוק נתוני SMART?

פורסם

דווקא יש לי ניסיון עם SEAGATE. הם רועשים מאוד. אבל תלוי איזה סוג של רעש. תשאל חבר שמבין בזה שישמע וא שתביא את המחשב לחנות ותשמיע להם.

תבדוק נתוני SMART לא יזיק. וטמפ.

לא צריך להכליל. גרסאת ה7200.7 PATA של סיגייט הם מהדיסקים השקטים שיוצרו בזמן האחרון.

קניתי אתמול WD 320GB AAKS ואין מה להשוות בכלל. את הWD לא שומעים בזמן מנוחה, אבל שומעים אותו ברור מאד ב-seeks. את הסיגייט אני שומע רק אם אני שם את האוזן שלי עליו ומתאמץ להקשיב.

ושלא תחשבו שה-AAKS רועש, הוא בהחלט לא, אבל פשוט לא משתווה עם הסיגייט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים