עבור לתוכן

COH DX10 Patch Available

Featured Replies

פורסם

Nvidia Beta Forceware 158.45 for GeForce 8 Series

1 June 2007

Nvidia has released a new Beta Forceware 158.45 for GeForce 8 series cards under Windows Vista. The main change in this driver is improved DX10 performance when using the new Version 1.7.0 of Company of Heroe

פורסם

פעל כמו קסם, המשחק טס :)

פורסם

פעל כמו קסם, המשחק טס :)

מה ברצינות הדרייבר החדש שיפר ?

פורסם

Nvidia Beta Forceware 158.45 for GeForce 8 Series

1 June 2007

Nvidia has released a new Beta Forceware 158.45 for GeForce 8 series cards under Windows Vista. The main change in this driver is improved DX10 performance when using the new Version 1.7.0 of Company of Heroe

^^

כמו שאמרתי :xyxthumbs:

פורסם

מה ברצינות הדרייבר החדש שיפר ?

מ10-15FPS בערך ל40-80

פורסם

xVertigo

חוץ מ-DX10 הוא גם נותן שיפור ב-DX9?

יש את הגירסה הזו ל-XP? עם לא אתה יכול להמליץ לי על גירסה מסויימת?

פורסם

פשש איזה שיפור רציני !! יפה

פורסם

160.2 הם הדרייברים המומלצים. יש אותם ב http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1640]

לגבי השיפור, אין לי דרך לדעת FPS מלבד הערכה של העין ומה שאני רגיל אליו במשחק וזוכר מהFRAPS בXP...

פורסם

עכשיו כשהמשחק שחיק (למען חברי הקהילה הפחות עשירים, הייתי בודק עם הכרטיס שלי, אבל אין לי VISTA), איך זה משפר את הגראפיקה? יותר יפה? יותר מפורט?

פורסם

אני שמח להודיעכם שבDX9 לא הולך ליהיות שיפור שקרוב לזה שלDX10 וזה רק בCOH

משחקים כמו UT3 וCRYSIS הולך ליהיות הבדל של שמיים וארץ בין DX10 וDX9 כי אכשיו זה רק שיפור מאוד משמעותי...

משחקים כמו LOST PLANT (במשחק הספציפי הזה DX10 זה רק גימיק אבל בכל זאת) ואכשיו הפאטצ' הזה מראים את ההתחלה של הכניסה המוחלטת של DX10...

אין טעם לנסות לשכנע את עצמכם שייכך לDX10 הרבה זמן להיכנס כי הוא כבר ניכנס אבל בקטנה לדעתי כל משחק שיוצא מבערך אוגוסט ומעלה כבר היה הבדל מאוד משמעותי בין DX9 לDX10

אז לכל מי שיש DX9 זה הזמן לאכול את הלב וזה רק הולך ליהיות יותר גרוע עם הזמן (ואני מבין אלה שאוכלים את הלב :P)

פורסם

בחור, אני מצטער מאוד להודיע לך, אבל אתה מבעאס :P

פורסם

אני שמח להודיעכם שבDX9 לא הולך ליהיות שיפור שקרוב לזה שלDX10 וזה רק בCOH

משחקים כמו UT3 וCRYSIS הולך ליהיות הבדל של שמיים וארץ בין DX10 וDX9 כי אכשיו זה רק שיפור מאוד משמעותי...

משחקים כמו LOST PLANT (במשחק הספציפי הזה DX10 זה רק גימיק אבל בכל זאת) ואכשיו הפאטצ' הזה מראים את ההתחלה של הכניסה המוחלטת של DX10...

אין טעם לנסות לשכנע את עצמכם שייכך לDX10 הרבה זמן להיכנס כי הוא כבר ניכנס אבל בקטנה לדעתי כל משחק שיוצא מבערך אוגוסט ומעלה כבר היה הבדל מאוד משמעותי בין DX9 לDX10

אז לכל מי שיש DX9 זה הזמן לאכול את הלב וזה רק הולך ליהיות יותר גרוע עם הזמן (ואני מבין אלה שאוכלים את הלב :P)

מאיפה אתה יודע?

נכון למשחקים של עכשיו צריך זכוכית מגדלת בשביל לראות הבדל בין DX10 ל DX9

אם באמת במשחקים הבאים שיתמכו ב DX10 יהיה הבדל משמעותי, נראה לי שכדאי לכל בעלי ה 8800\2900XT ומעלה לחשוב ברצינות על להתקין VISTA

פורסם

אני יודע שכרגע אן הבדל בכלל למשל LOST PLANT עם DX10 זה גימיק גמור פשוט אין שום הבדל

אבל נגיד CRYSIS מהרגע הראשון תכננו אותו לDX10

וUT3 שמהרגע הראשון תכננו שהיה לו PATCH ל DX10 מאוחר יותר אבל ביגלל כל הדחיות שלו הDX10 כנראה כבר היה OUT OF THE BOX

ועוד הרבה משחקים שידוע שתיכננו אותם מהרגע הראשון לDX10

אה כן ו

DONT WORRY BE HAPPY!

:lol:

:xyxthumbs:

פורסם

עכשיו כשהמשחק שחיק (למען חברי הקהילה הפחות עשירים, הייתי בודק עם הכרטיס שלי, אבל אין לי VISTA), איך זה משפר את הגראפיקה? יותר יפה? יותר מפורט?

לגבי הגרפיקה, הדשא יותר טוב, אפקטים טובים יותר, עניין התאורה פשוט מדהים! מקורות אור מרובים גורמים לריבוי צללים על אובייקטים. אתם יכולים לראות את זה באינטרנט.[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 12:59:06

טוב, גם לאחר העדכון לDX10, בשמחה וחגיגות אני שש להודיע שאני חוזר (בפעם החמישית) בחזרה לXP 64BIT .. הויסטה הזו פשוט נוראית (גם ה32, גם ה64).

פשוט עקום.

Here I come, DX9

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים