פורסם 2007 במאי 3118 שנים אני למדתי איך לעשות הטעמת כתוביות לסרט בעזרת VIRTUAL DUB. - השאלה היא האם יש דרך שבבת אחת אני יוכל לעשות כמה סרטים במכה בלי לעשות כל פעם מחדש סרט בנפרד?
פורסם 2007 במאי 3118 שנים ניסית את AviRecomp שהומלצה לא מזמן בפורום ?היא עושה לבד את ההגדרות ב VirtualDub, בעוד אתה נהנה מתוכנה פשוטה יחסית ועם תפריטים ברורים.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מה שאתה יכול לעשות זה כזה דבר: אחרי שאתה מפעיל את כל הפילטרים על הוידאו ומסדר את הגדרות הכיווץ תכנס לתפריט השמירה וסמן שם אתDon't run this job now; add it to job control so I can run it in batch mode בוי ותלחץ Save. כלום לא יקרה, וזה בסדר, תמשיך הלאה.תפתח את הסרט הבא שאתה רוצה וכנ"ל לגביו - פילטרים, הגדרות וכו' ואותו דבר בתפריט השמירה. ככה לכל הסרטים שאתה רוצה. כשסיימת לסדר הגדרות לכל הסרטים תלחץ F4 ותגיע למסך Job Control, שם אמורים להיות רשומים כל הסרטים ששמת מקודם לפי הסדר שאותו אתה יכול לשנות עכשיו אם אתה רוצה. תלחץ על Start והסרטים יתחילו לקודד לפי הסדר.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר עשיתי את כל מה שאמרת.ברגע שאני לוחץ על START זה עושה לי ERROR על כל הקבצים.יש לך מושג למה?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר זה לא נותן לי שגיאת מערכת או משהו וכותב ERROR ואז מפרט מה התקלה.שאני אומר ERROR במחשבים אחרים פשוט כתוב FAILED בSTATUSאז למישהו יש רעיון למה זה לא פועל לי?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר בהודעת שגיאה כתוב לי:job stopped with the following error:cannot open file "heroes.109.hdtv-lol.avi"למערכת אין אפשרות לאתר את הנתיב שצוין.מה עלי לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.