עבור לתוכן

כדאי להוסיף עוד מאוורר למארז?

Featured Replies

פורסם

יש לי מאוורר קידמי שמכניס ואחורי שמוציא והלוח אם נמצא לי ב49 מעלות אני מאמין שהכרטיס 8800 שנמצא בתחתית המארז הוא אחד הגורמים העיקריים להתחממות של הלוח אם (תקנו אותי אם אני טועה)מה שחשבתי לעשות זה להוסיף מאוורר ליד הכרטיס מסך בצד של המארז למטה שיוציא אוויר וככה הוא יוציא את רוב האוויר החם שהכרטיס מסך מוציא ואולי גם יוריד הטמפרטורה של הכרטיס שנמצא על 61 מעלות במנוחה

כדאי? או שיש הצעות אחרות לקרר את הלוח אם

וגם ההתחממות של הלוח אם היא זאת שמונעת ממני להמשיך באוברקלוק עם המעבד 4400 שבנתיים אני עומד על 2.7 ומעוניין להמשיך עד ל3 לפחות

אם יש הצעות אני אשמח.תודה

פורסם

תשמע גם אצלי אני חושב שה8800 שלי אחראי להתחממות של הלוח אם שעומד על בערך 56 מעלות

שתידע שאתה במצב מעולה 49 זה לא גבוה בכלל אבל אם אתה בכל זאת רוצה אז כן מומלץ לשים בדלת של המארז מאוורר שמכניס אוויר

פורסם
  • מחבר

מכניס? אני חשבתי יותר לשים אחד שיוציא את האוויר החם זה נראה לי עדיף על להכניס אוויר ''קר'' שלא יודע מה בעצם הוא יתן

פורסם

אם אתה מתכוון לחלק התחתון בדלת שנמצא +- מול הכרטיס..עדיף לך להתקין מאוורר שיכניס אוויר...

זה עדיף על הוצאה שכן זה לא יפגע לך בסירקולציה..

והטמפ' שלך סבירות..

פורסם

לדעתי כל מאורר דלת הוא בגדר לא טוב והורס כל סירקולציה נכונה במארז, אני הייתי חושב על מיקום שונה... (נגיד מתחת לכרטיס שיוצא אוייר החוצה מהמארז וכדומה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים