פורסם 2007 במאי 3118 שנים יש לי מאוורר קידמי שמכניס ואחורי שמוציא והלוח אם נמצא לי ב49 מעלות אני מאמין שהכרטיס 8800 שנמצא בתחתית המארז הוא אחד הגורמים העיקריים להתחממות של הלוח אם (תקנו אותי אם אני טועה)מה שחשבתי לעשות זה להוסיף מאוורר ליד הכרטיס מסך בצד של המארז למטה שיוציא אוויר וככה הוא יוציא את רוב האוויר החם שהכרטיס מסך מוציא ואולי גם יוריד הטמפרטורה של הכרטיס שנמצא על 61 מעלות במנוחהכדאי? או שיש הצעות אחרות לקרר את הלוח אםוגם ההתחממות של הלוח אם היא זאת שמונעת ממני להמשיך באוברקלוק עם המעבד 4400 שבנתיים אני עומד על 2.7 ומעוניין להמשיך עד ל3 לפחותאם יש הצעות אני אשמח.תודה
פורסם 2007 במאי 3118 שנים תשמע גם אצלי אני חושב שה8800 שלי אחראי להתחממות של הלוח אם שעומד על בערך 56 מעלותשתידע שאתה במצב מעולה 49 זה לא גבוה בכלל אבל אם אתה בכל זאת רוצה אז כן מומלץ לשים בדלת של המארז מאוורר שמכניס אוויר
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר מכניס? אני חשבתי יותר לשים אחד שיוציא את האוויר החם זה נראה לי עדיף על להכניס אוויר ''קר'' שלא יודע מה בעצם הוא יתן
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אם אתה מתכוון לחלק התחתון בדלת שנמצא +- מול הכרטיס..עדיף לך להתקין מאוורר שיכניס אוויר...זה עדיף על הוצאה שכן זה לא יפגע לך בסירקולציה..והטמפ' שלך סבירות..
פורסם 2007 ביוני 118 שנים לדעתי כל מאורר דלת הוא בגדר לא טוב והורס כל סירקולציה נכונה במארז, אני הייתי חושב על מיקום שונה... (נגיד מתחת לכרטיס שיוצא אוייר החוצה מהמארז וכדומה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.