עבור לתוכן

דיון טרגדיית החללית קולומביה ,מותם של צוות החללית ובפרט אילן רמון ז"ל

Featured Replies

פורסם

לפחות נאס"א מתחילים להבין מה קרה למעבורת.

אולי ימצאו גם למה זה קרה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 158
  • צפיות 20k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סוף סוף מוכנים בנאס"א להודות שהזהירו אותם לפני האסון. כשלושה ימים לפני האסון התריע אחד המהנדסים שישנה תקלה ואף אחד לא התייחס אליו ברצינות.

ביזיון.

פורסם

אני חושב שכתבתי את זה בת'רד הזה באחד העמודים הקודמים, גם אם הם היו יודעים מיד אחרי ההמראה, בודאות מוחלטת, שהקולומביה לא תהיה מסוגלת לנחות הם לא היו יכולים לעשות שום דבר.

פורסם

יש הבדל בין לדעת ולא לעשות כלום לבין לנסות משהו. גם באפולו היו סיבוכים, שלבסוף נפתרו.

פורסם

אני לא מאמין שהם ידעו שהחללית לא תחזור (ואני לא מתכוון לאחד-שניים, שיכולים להחשב סתם "משיחיים").

ואם הם היו יודעים, הם היו מודיעים למשפחות בשקט עוד לפני זה, או לפחות לא עושים טקס כזה גרנדיוזי.

פורסם

אני לא מאמין שהם ידעו שהחללית לא תחזור (ואני לא מתכוון לאחד-שניים, שיכולים להחשב סתם "משיחיים").

ואם הם היו יודעים, הם היו מודיעים למשפחות בשקט עוד לפני זה, או לפחות לא עושים טקס כזה גרנדיוזי.

דווקא לי זה נראה מאד הגיוני.

הנבלות מסוגלים להכל. :AR15:

פורסם

מסקנות הביניים לא נראות טוב ואני מקווה שיגיעו לחקר האמת (עד כמה שניתן) ולא ייתלו את האשם ב"טעות אנוש".

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

דווקא לי זה נראה מאד הגיוני.

הנבלות מסוגלים להכל. :AR15:

אמרו שם כניראה ידעו שהמצב לא טוב אבל החליטו לאמר ולסמוך על ה"מזל"

פורסם

ראיתי לא מזמן בכלבוטק שאנשים מנסים לעשות כסף על חשבון משפחתו של אילן רמון ז"ל בכך שמנסים למכור "שתילים" לכבודו בכדי שאנשים יוכלו לנטוע. הם מסתמכים על זה שאילן אמר שהוא רוצה לראות את כל הארץ ירוקה. העצוב הוא שאין קשר בכלל למשפחה של אילן והם לא רואים מזה גרוש.

קראתי היום שלמרות שזה היה בלבוטק זה עדיין לא נפסק.

בושה וחרפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים