עבור לתוכן

סרט חדש ופרטים בסרט על המשחק CRYSIS

Featured Replies

פורסם

זה נקרא משחק שמקדים את זמנו, כמו דום 3.

ואל תדאגי קרייסיס לא יהיה כזה.

• תגובות 78
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גלית את צריכה ללמוד קצת כלכלה ושיווק.

הסרטון הזה הוא רק דרך שיווקית לדחוף לאנשים מוצרים.זה כמו שחברת פורש תגיד לך שאת חייבת פורש כדי לנהוג על הכביש :kopfpatsch:

הם בסך הכל מפרסמים את מוצרי הדגל שלהם.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה אני שומע צעקות כשאני קורא את המילים של גלית...

*מדבר ברצינות*

טוב, בהתעלמות מהצעקות שמהדהדות לי בראש אני חייב להגיד- קצת להרגע פה. קנית אחלה מחשב ואני לא יודע מאיפה הפלצת את זה שהמחשב שלך לא יריץ CRYSIS. אם לא תצליחי לשחק בCRYSIS חס וחלילה עם כל ההגדרות על HIGH אני , אישית, אביא לך רובה ואתן לך לירות בי.

פורסם
  • מחבר

lol

אתה צודק אני מגזימה בתגובה שלי.

אבל זה כסף שעבדתי עליו המון זמן וקשה.

פורסם

אכן זה תחום מאוד מפוקפק ולא יציב והוא הרבה יותר מסוכן מלעבוד בתחנת חיזוי אוויר.

קניה לא נכונה של חומרה יכולה להוביל להפסדים של אלפי שקלים, גם אם עושים את אלפי המחקרים לפני הקניה. לראות לעתיד אף אחד לא יכול, אפשר רק לשער ולנחש, אבל הכי טוב זה להסתמך על הנתונים בהווה.

התוצאות בהווה מאוד מבטיחות לגבי העתיד של ה8800GTS שמכסח היום כל משחק בכל רזולוציה (מדבר על גרסת 640MB). אני מציע לך לא לדאוג, להתחבר לtorrentleech ולהתחיל להוריד את STALKER.

המשחק תועבה לעיניים והעובדה שאת בין לא רבים שיכולים לשחק בו עם כל האופציות מופעלות תתן לך כזה חיוך שלא ירד לך מהפה הרבה זמן...

פורסם

מזכיר לי שקניתי מחשב חדש לגוטיק 3, איך אכלתי אותה בגלל זה...

אבל המנועים של CRYTEK להבדיל, הם מעולים..ככה שרוב הסיכויים שזה יעבוד ממש יפה אצלך.

פורסם

GALIT17 ,היגיון הכי פשוט בעולם אומר שאין מצב שזה לא יעבוד טוב על המחשב שלך...

אם זה לא יעבוד טוב על שלך אז על מה כן???

החברה רוצה למכור ולעשות כסף והיא לא מוציאה משחק שיעבוד אך רק על המחשב הכי יקר שיש כמו שצריך...

יש לך מחשב סוף הדרך,תתחדשי ותתחילי לשחק :)

דרך אגב הדמו של LOST PLANET דפוק,רואים שזה פורט עלוב שהם עשו מהאקסבוקס בלי שום אופטימיזציה ואין מה לקחת את זה בתור אינדקציה לשום דבר.

י :jump:

פורסם

מי זו CrySIS :-[

פורסם

GALIT17 ,היגיון הכי פשוט בעולם אומר שאין מצב שזה לא יעבוד טוב על המחשב שלך...

אם זה לא יעבוד טוב על שלך אז על מה כן???

החברה רוצה למכור ולעשות כסף והיא לא מוציאה משחק שיעבוד אך רק על המחשב הכי יקר שיש כמו שצריך...

לא נכון לחלוטין

כל משחק עובד (כמעט) על כל מחשב

בתפריט האופציות יש רזולוציות שונות, מצבי תאורה שונים, פילטרים ואפקטים שונים ומשונים שמתאימים את המשחק לכל קונפיגורציה אפשרית.

תראה תגובות של אנשים שונים על אותו המשחק, אחד אומר גרפיקה מאכזבת והשני גרפיקה מדהימה

מהסיבה שהראשון רואה מופע שקופיות והשני סרט, לראשון ציוד סטנדרטי ולשני כרטיס 8800 עם 2 ג"ב זיכרון ומעבד עתיר ביצועים

ככה זה, מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

פורסם

החברה מבטיחה שהמשחק עבר אופטמזציה גדולה וכל מחשב שהריץ טוב את FC יוכל להריץ את CRYSIS טוב:

סרטוני משחק בזמן אמת על 8800GTX:

פורסם

נחמד, סוף סוף יהיה משחק שינצל את הQUAD שאני אקנה בקיץ :yelclap:.

פורסם

אז לפי ההודעות שראיתי פה..

המשחק ירוץ על המחשב שלי בצורה טובה?

תסתכלו בתפריט של המחשב שלי פה בקישור

פורסם

כן יעבוד לך טוב מאוד.

פורסם

החברה מבטיחה שהמשחק עבר אופטמזציה גדולה וכל מחשב שהריץ טוב את FC יוכל להריץ את CRYSIS טוב:

שרטוני משחק בזמן אמת על 8800GTX:

אז אתה אומר שאני יריץ את CRYSIS על HIGH בגלל שהרצתי את FARCRY על HIGH עם 6600GT OC?

פורסם

אז אתהבכיר בחברה המפתחת אומר שאני יריץ את CRYSIS על HIGH בגלל שהרצתי את FARCRY על HIGH עם 6600GT OC?

לא אמר על HIGH.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים