עבור לתוכן

מבקש עזרה בקשר לחשבון STEAM

Featured Replies

פורסם

היי אנשים...

בתקופה שרק יצא הסטים עוד לפני HL2... קניתי בזמנו בשנת 2000 או 99 את חבילת HL1-אדרינלין פאק...

קיבלתי שם את HL1 משחק השנה , את ההמשך OF ואת TFC הראשון ...

קיצר הייתי משחק כמובן בהתחלה דרך שרתים מזדמנים אחרי זה הופיע הסטים ונירשמתי לשם ולא ממש השקעתי שם ורשמתי שטות במקום מאוד חשוב!!

למקרה שאני שוכח את הסיסמה אני צריך את השם של החיה הגיבור האהוב עליי או משהו כזה... קיצר מאז שנת 2003-04 +- אני לא יודע איך להיכנס לחשבון הזה שיש לי את המשחקים הראשונים!!

ועכשיו יש לי עוד חשבון סטים HL2 SILVER ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אני רוצה לשחק קצת ב-HL1 אם השיפורים של הגרפיקה ואני לא יכול אני רוצה שהם יעזרו לי החברה מסטים...

מה עושים????

מבקש עזרה וזה באמת חשוב לי... :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

הייתי רוצה שהם יעזרו לי ויאחדו לי את החשונות וכמובן יעזרו לי להיכנס לחשבון הקודם קודם כל... :s07: :s07: :s07:

פורסם

פשוט שים את ה-CD-KEY שלך בחשבון שאתה רוצה את המשחקים וזהו הם יופיעו לך שמה.

פורסם
  • מחבר

אחי כבר הפעלתי את החשבונות האלו אחד שכמובן יצא סטים והפעלתי את HL1-AP ואחרי זה שיצא HL2 קניתי את ה-HL2-S ...

עכשיו אני לא זוכר סיסמה להיכנס לסטים הראשון שלי ולא יודע מה לעשות לא הייתי בחשונות משנת 03-04 ככה ואני רוצה להיכנס לשם...

וזהו מחפש עזרה מה לעשות???

פורסם

סיסמא עם אתה שכחת, ויש לך CD-KEY שלך זה ישחזר לך את הסיסמא ועם אני לא טועה היא תישלח לאימייל הראשון שנירשמת איתו, עם הסיסמא וכל הפרטים.

פורסם
  • מחבר

איך? למי לפנות?

מה להגיד להם? לשלוח תמונות של החבליה שלי? של הדיסקים?

עזרה אנשים :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים