עבור לתוכן

עוד דחיה מבית ATI-AMD הRV630 נדחה לאמצע יולי

Featured Replies

פורסם

R630 הוא קוד ליבה של כרטיסי HD2600XT ו HD2600PRO שמיועדים לשוק הבינוני ותאריכם המקורי של השקה היה מאי, אבל שוב ATI דוחה כרטיסים אבל הפעם "רק בשבועיים" (מסוף יוני לאמצע יולי)אבל זה לא משמח את החברות צד שלישי.

אפשר לקוות למענה הולם בתמורה ל8600GTS ו8600GT למרות הבקר 128 ביט שיש להם..

מקור:

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1247&Itemid=1

פורסם
:s07: (אין מילים)
פורסם

R630 הוא קוד ליבה של כרטיסי HD2600XT ו HD2600PRO שמיועדים לשוק הבינוני ותאריכם המקורי של השקה היה מאי, אבל שוב שוב ATI דוחה כרטיסים אבל הפעם "רק בשבועיים" אבל זה לא משמח את החברות צד שלישי.

אפשר לקוות למענה הולם בתמורה ל8600GTS ו8600GT למרות הבקר 128 ביט שיש להם..

מקור:

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1247&Itemid=1

ב-14 שהייתה ההשקה עוד חשבתי לחכות...

לפי ה-2900xt הסדרה הזאת מצויידת בנתונים טכניים מאוד מרשימים וביצועים קצת פחות (ביחס לנתונים)...

ב-rv630 אפילו לא מציג נתונים טכניים מרשימים, אז מה הקטע?

פורסם

דיי נמאס לי כבר מזה נמאס!!!

למה AMD קנו את ATI למה!?!?! בשביל להרוס את אחת החברות הטובות והראשונות שייצרו כרטיסי מסך... למהההה :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

חחחח איזה תגובה .........למה קנו ......חשבו שהם יעזרו יתמכו בהם אבל לא יודע אני העדפתי אותם בנפרד .

הכרטיסים אני מקווה יהיו יותר טובים מה גרסאות ה GT וה וה GTS הלא מוצלחות של נוידה .

פורסם

חחחח איזה תגובה .........למה קנו ......חשבו שהם יעזרו יתמכו בהם אבל לא יודע אני העדפתי אותם בנפרד .

הכרטיסים אני מקווה יהיו יותר טובים מה גרסאות ה GT וה וה GTS הלא מוצלחות של נוידה .

חחחחח נקווה לטוב...

פורסם

סתם זבל אין מה לחכות אני קונה כרטיס עכשיו

פורסם

באמת הפתעה ::)

בקצב הזה אם יהיה לנו מזל נזכה לראות את R700 בערך ביחד עם הפצצה האיראנית ב2010.

פורסם

בקצב הזה אני מקווה שהם לא יודיעו עוד חודש שהם סוגרים את החטיבה של ATI ןמוכרים אותה... כי היא לא קוצרת את הפירות שהייתה אמורה לקצור" :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

הקניה של AMD אפשרה ל ATI הרבה דברים. היתרון הגדול של HD2600 הוא שהוא לא צריך חיבור לספק (בניגוד ל 8600GTS) וזה בגלל היצור ב 65NM , שבלי AMD לא היה בשלב הזה.

פורסם

וואו איזה יופי חחחחח יופי AMD יש להם אפשרות לייצר כרטיס 65NM אבל מה הבאסה איפה הוא?? איפה הכרטיס?? צריך לחכות עוד חצי שנה?? כמה שיצא 8900-8700 (אם יצא דבר כזה) רק אז יבואו כרטיס ה-65NM הגדולים שלא דורשים חיבור חשמל וואווווווווווו חחחחח :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

בסוף RV630 יצא אחרי R700 :kopfpatsch:

פורסם

בסוף RV630 יצא אחרי R700 :kopfpatsch:

מקווה שלא... כי באמת אם הם יוציאו את זה כמה שיותר מוקדם הם יכולים להרוויח לא מעט כסף, לפי ביקורות/שמועות הוא אילך להפיל את הסדרה של אנוידייה של המיינסטרים חזק!

פורסם

אוף.....

כמה אפשר לחכות?

פורסם

הקניה של AMD אפשרה ל ATI הרבה דברים. היתרון הגדול של HD2600 הוא שהוא לא צריך חיבור לספק (בניגוד ל 8600GTS) וזה בגלל היצור ב 65NM , שבלי AMD לא היה בשלב הזה.

אם לא שמת לב הוא עדיין לא קיים בשלב הזה, לכן הם כל הזמן דוחים אותו... :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים