פורסם 2007 במאי 3118 שנים ^^כן יש את באטלפילד 2 שהיה פעם משחק מזה שולט, אני בכל מקרה הפסקתי לשחק רק בגלל שהרסו ת הסרבר הישראלי, משחק פצצה, כיום לא בעיה להפעיל אותו.לפי מה שיש הייתי הולך על ה-CSS כפי שאתם רואים החתימה.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר את האמת אני רציתי לעשות רק סקר של maple story וmu ואז ראיתי שיש הרבה אפשרויות אז הוספתי ולדעתי maplestory זה הכי יפה בעולם רק בגירסה אחת יש 2000000000 אנשים איך לא מצביעים לזה (זה בסדר שאני יפתח עוד סקר רק על שתי המישחקים האלה? כי חבר שלי ואני תמיד מיתווקחים איזה מישחק יותר יפה)
פורסם 2007 במאי 3118 שנים ניסיתי פעם להכנס לשרת פרטי.. יותר מדי טריקים הפריצה של זה, עדיף תמקורי, לפחות בכמה חודשים הראשונים של ההבנה של המשחק.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים TACTICAL OPS הרבה יותר יפה מכולם. שם בכיס הקטן את CS ואת FEAR.תנסו ותראו. יש השוואות בינו לבין CS וTACTICAL OPS מנצח.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים זה לא משנה את העובדה שבCS יש את הקהילה הכי גדולה בעולם נכון? לא חושב שסקר או שניים זה מה שישנה דעה של מליוני אנשים
פורסם 2007 במאי 3118 שנים ניסיתי פעם להכנס לשרת פרטי.. יותר מדי טריקים הפריצה של זה, עדיף תמקורי, לפחות בכמה חודשים הראשונים של ההבנה של המשחק. אני עכשיו משחק בשרת WOWףBC הכל עובד מצויין ופינג מצויין. לא ראיתי שום באגים או בעיות ונהנה בכללי אם היה לי את ה$ לבזבז על זה כל חודש לשרת פרטי אולי הייתי עושה חשבון אבל יש לי דברים טובים יותר לבזבז עליהם כסף.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים גם לי לא חסר דברים יותר טובים "לבזבז" עליהם.. מת לגיטרה חשמלית כבר חח ;Dקיצר לא נורא עוד מעט יהיו שרתים פרטיים לSILKROAD ONLINE =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.