עבור לתוכן

מודינג לcrystal orb

Featured Replies

פורסם

יש לי crystal orb וחבר שלי הציע מוד שהוא ראה באינטרנט, לקנות delta 60 מילימטר לחתוך אותו ולהפוך אותו ל40 מילימטר, לשייף לו את הקצבות טוב ככה שהזרימה עדיין תהיה טובה ולהחליף אותו במאוורר שיש על הcrstal orb, כדי?

פורסם

אולי לא כדאי, אבל זה בהחלט יכול להיות מעניין ויצירתי!

פורסם

תלוי

כמה מסתובב הדלתא וכמה מסתובב הקירסטל?

פורסם

המאוורר של הקריסטל אורב 5500 והדלתא משהו כמו 7000.

פורסם

המאוורר של הקריסטל אורב 5500 והדלתא משהו כמו 7000.

7200 סל"ד

פורסם

יש לי crystal orb וחבר שלי הציע מוד שהוא ראה באינטרנט, לקנות delta 60 מילימטר לחתוך אותו ולהפוך אותו ל40 מילימטר, לשייף לו את הקצבות טוב ככה שהזרימה עדיין תהיה טובה ולהחליף אותו במאוורר שיש על הcrstal orb, כדי?

אם קריסטל עורב לא מספיק לך, ולא יפריע לך שכרטיס מסך שלך יעשה רעש של שואב אבק, אז בהצלחה

:biggthumpup: :yelclap:

פורסם

:AR15:צפה פגיעה.

פורסם
  • מחבר

:AR15:צפה פגיעה.

?

פורסם

יש בעיה עם שיוף של צלעות המאוורר. אם לא תעשה את זה בצורה מדוייקת יהיה חוסר איזון והמאוורר ירעד כמו טרקטור, במיוחד במהירות סיבוב כל כך גבוהה. חבל על המאוורר ואולי גם המעבד שיהיה קצת מופתע מהרעידות.

פורסם

לא אמרתי לך צפה פגיעה? :bash:

הם קוראים לזה יום ראשון הגדול...

:o

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי לך צפה פגיעה? :bash:

הם קוראים לזה יום ראשון הגדול...

:o

מצטער אח שלי, עוד הפעם לא הבנתי...

אהה ואני מניח שאתה צודק, איך משייפים נכון?

פורסם

לדעתי זה בכלל לא פשוט לשייף את המאוורר כך שכל הכנפיים יהיו סימטריות ובנוסף הקצוות יהיו מושלמים כדי שלא ירעישו.

לדעתי זה גם לא שווה את הטירחה.

פשוט שים מאוורר 80 או 100 מ"מ מעל הכרטיס וזהו... גם תקבל תוצאות יותר טובות.

פורסם

אבל ברגע שאתה עושה את זה אתה מוציא את כל הכיף מהרעיון

שלכרטיס גרפי יש מאוורר משלו שנישא איתו לכל מקום ויכול תמיד לספק לו קירור בהתאם

=]

פורסם

אבל ברגע שאתה עושה את זה אתה מוציא את כל הכיף מהרעיון

שלכרטיס גרפי יש מאוורר משלו שנישא איתו לכל מקום ויכול תמיד לספק לו קירור בהתאם

=]

צודק, אבל בינינו, מה כבר יהיה ההבדל בין מאוורר 5000 RPM ל מאוורר עם כנפיים קצוצות ב 7200 RPM , במיוחד כשמדובר במאוורר קטן ההשפעה של ה RPM פחותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים