פורסם 2007 ביוני 218 שנים לא ע"י כך שהוא ישאל בתמימות איך "ילדון סקריפטים" ישיג את הMAC שלו.סתם מעניין אותי...כי עד כמה שאני יודע, זו אחת השיטות הכי טובות לאבטחה ומצד שני מישהו טען כאן שבקלות ניתן לעקוף אותה.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים זו לא שיטה טובה בכלל. בכל מקרה קצת קשה להשיג מידע בנושא בעברית ועדיף שזה ישאר ככה.בעיקרון, בנתב ביתי המקסימום אבטחה שאתה יכול לעשות זה ככה(לא בהכרח לפי הסדר):להפעיל את הפיירווללא לשדר את הSSIDלבטל את הDHCPלהפעיל MAC פילטרלא לאפשר גישה מרחוק או דרך האלחוטילהשתמש בWPA2 להצפנהלא לאפשר PSK(אני לא בטוח אם יש נתבים ביתיים שמאפשרים בחירה בנושא או לא)לא להפעיל DMZבתוכנות כמו אימיול לא להשתמש בפורטים ברירת מחדללגבי uPnP אני לא בטוח, אני אשמח לשמוע דעה ממישהו שמבין יותר טוב...
פורסם 2007 ביוני 218 שנים גם אם היה לי מידע על הכור הישראלי לא הייתי מתחבא כ"כ עמוק...אותי מעניין למה אתה חושב שכ"כ קל להשיג MAC? אם אני מחובר לנתב הרי רק הוא יודע את ה- MAC שלי. ואם לך אין את ה- MAC שלי הרי לא תוכל להתחבר אליו...איפה יש מידע על זה באנגלית?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים להפעיל את הפיירווללא לשדר את הSSIDלבטל את הDHCPלהפעיל MAC פילטרלא לאפשר גישה מרחוק או דרך האלחוטילהשתמש בWPA2 להצפנהלא לאפשר PSK(אני לא בטוח אם יש נתבים ביתיים שמאפשרים בחירה בנושא או לא)לא להפעיל DMZבתוכנות כמו אימיול לא להשתמש בפורטים ברירת מחדלמאוד מעניין מה שרשמת אני ארשום לי.אפשר לדעת מה הכוונה בגישה מרחוק? התכוונת לשיתוף קבצים של חלונות לאופציה 'אפשר למשתמשים אחרים לערוך את תוכן תיקייה זאת'?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים גישה מרחוק לנתב זה אומר שאתה מאפשר לאנשים להתחבר לממשק ניהול הנתב, דרך ה IP החיצוני שלך באינטרנט.כברירת מחדל זה לא פעיל, ואפשר להכנס לממשק הנתב רק מתוך הרשת הפנימית (מתוך המחשבים בבית לצורך העניין)אבל אם למשל אתה מעוניין שמישהו יבחן את ההגדרות בנתב שלך מרחוק, אתה יכול לאפשר שליטה מרחוק, והוא ע"י הקלדת ה IP הציבורי שלך בדפדפן שלו, והכנסת ססמא (אותה ססמא שאתה מכניס על מנת להכנס לממש של הנתב מהמחשבים שלך) , יוכל להכנס ולראות את הממשק של הנתב שלךמהמחשב שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.