פורסם 2007 במאי 3018 שנים הנה הלינק:http://www.intel.com/products/motherboard/DQ965GF/index.htmאשמח לקבל הסבר מפורט על היתרונות (מעבר לאמינות ולשירות הטוב יחסית של אינטל בארץ) ועל החסרונות.איך הלוח הזה בהשוואה ל 965p-ds3 rev 3.3 של GB?מהם ההבדלים המרכזיים? אני לא מבין בלוחות יותר מדי...תודה!
פורסם 2007 במאי 3018 שנים הוא טוב כמו כל לוח אחר עם צ'יפסט 965אבל אפשרויות הOC שלו מוגבלות או לא קיימות בכלל.שים לב שמדובר בלוח עם כרטיס מסך מובנה (שלא כמו הג'יגהבייט)והוא גם קטן יותר, microATX
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר תודה!מדוע מלא אנשים כאן ממליצים על הלוח של GB - גם לאלה שלא עומדים לבצע OC?המחיר הוא בערך אותו דבר.....
פורסם 2007 במאי 3118 שנים לשמור את אופציית ה-OC פתוחה לעתיד אם וכאשר המשתמש יחליט שביצועי המחשב לא מספקים אותו יהיה אפשרי לתת לו "בוסט" קטן לקראת שדרוג.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים לשמור את אופציית ה-OC פתוחה לעתיד אם וכאשר המשתמש יחליט שביצועי המחשב לא מספקים אותו יהיה אפשרי לתת לו "בוסט" קטן לקראת שדרוג.אינני מבין למה אתם כך כך ממליצים לשרוף את המחשבים, אם היה רצוי להשתמש ממש ב-OC היו כל יצרני לוחות בונים אותם סטנדרט ל-OC.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים שטויות במיץ.כשהמחשב שלי ישרף אני יזכור לפנות אלייך ולהגיד לך: "אתה יודע מה ידעת משהו שאף אחד לא ידע"תדאג לקירור נורמלי, שים לב לטמפרטורות מידי פעם ושום דבר לא ישרף.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אינטל מאז ומעולם לא תמכו ב OC אתה רוצה יותר ביצועים תדר גבוהה יותר תשקיע יותר כסף ותקנה מעבד חזק יותר
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אני לא מבין למה אתה רוצה דווקא לוח אם של אינטל,לדעתי לוחות האם של אסוס הם הכי טובים.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים לדעתי לוחות האם של אסוס הם הכי טובים.אין כלי להשוואת Asus Vs. INTEL.אבל יש הרבה כלים להשוואה בין דגמי לוחות אם.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר תודה לכולם,אז אם אני מבין נכון, הלוחות הם פחות או יותר אותו דבר כשהיתרון הגדול של GB הוא ב OC?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים DQ965GF Vs. 965P-DS ?הלוחות לא אותו דבר, לא פחות ולא יותר.הלוח של אינטל מגיע עם צ'יפסט שונה (עם כרטיס מסך מובנה), ובמבנה של MicroATX.הלוח של גיגהבייט מציע הרבה יותר + יכולות OC מרשימות.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים 8 ערוצי סאונד, 3 חריצי PCI, ביוס עם הרבה אפשרויות, הרבה יותר חיבורי מאווררים על הלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.