עבור לתוכן

כרטיסי מסך HDMI משולבים בתוך לוח האם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מניסיון שלי על X2 3600 וסרטון 1080I, בכלל בלי שום עזרה מהכ.מסך המובנה בלוח (ראה מפרט HTPC) המעבד לא עבר את ה-25% עומס.

אני מניח שסרט 1080P עם ביטרייט ממש גבוה יכול להיות מאמץ, אך למען האמת אני בספק שמעבד כמו ה-X2 3600 או 3800 שממש זולים לא יצליחו להתמודד.

מבדיקות שערכו על מעבד 4800+ הוא בקושי עבר את ה-50% בהרצת תוכן 1080P בביטרייט גבוה. אני ההיתי מצפה ממעבד איטי יותר אולי להגיע ל-70-80% גג.

http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=622&pageid=655

בכל מקרה יש לך גם את העזרה של הכ.מסך בלוח שיכול להתמודד, לפחות חלקית עם ניגון התוכן HD, מה שבהחלט יעזור בהורדת העומס מהמעבד.

יש לי את הלוח הזה. הוא עובד סבבה, ממש לא נועד ל-OC אבל יש לו כל מה שאתה צריך לHTPC (חוץ מכרטיס TV).

כרטיס מובנה עם HDMI, DVI, Compontent, S-Video, Composite, ליציאת ה-HDMI יש ערוץ קול (כמו HD2400\2600 העתידיים לבוא) ותמיכה מלאה ב-DHCP.

תמיכה ב-AVIVO

יש כ.קול 8 ערוצים, עם יציאת SPDIF קואקסיאלית.

תומך בכל המעבדים הנוכחיים והכל באריזת MicroATX.

לוח מצויין למחיר. למרות שמשום מה Catalyst 7.4 לא כ"כ אוהבים את הלוח, CAT7.3 עובדים איתו מצויין

האם בדקת סרטי HD מקוריים עם תוכנת POWER DVD?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2007 בשעה 13:04:34

התוצאות של ה2400/2600 מדהימות בניגון HD :o

נו מתי הם מגיעים?

• תגובות 57
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לי כונן HD, אז לא, עדיין לא.

אבל הורדתי כמה דמואים של 1080P ו1080I ואני אריץ כמה בדיקות היום או מחר.

פורסם
  • מחבר

אני שואל כי רק ב XP עם POWER DVD 6.5 הצלחתי לראות תמונה אבל בויסטה עם POWER DVD הכי חדש לא קיבלתי תמונה בכלל.

פורסם

אם הHD-DVD\BLUERAY שלך לא מקורי, אז זה לא הולך לעבוד בPDVD יותר חדש מ6.5.

פורסם
  • מחבר

אני אמרתי שהוא לא מקורי?

מקורי לגמרי

פורסם

לבחור שמריץ POWERDVD על VISTA אתה צריך מקודדים של HD כמו ELECARD.

פורסם
  • מחבר

הורדתי והתקנתי את המקודד שאמרת ועדיין אין לי תמונה רק קול.

נראה לי שה POWER DVD החדש חייב שיהיה כרטיס תומך HDCP כדי שתהיה תמונה.

הדרישה הזאת נמצאת גם באתר שלהם.

בשום מקרה אין תמונה מה שאני לא יעשה.

פורסם

נכון.

ורק גרסאת ה6.5 לא מחייבת חומרת DHCP.

פורסם
  • מחבר

וגירסת 6.5 עובדת רק ב XP.

אבל הבעיה היא שגם אחרי שאני עושה RIP עם תוכנת ANYDVD עדיין אין תמונה עם POWER DVD החדש בויסטה.

פורסם

אני עם המפרט בחתימה,

ו1080P רץ חלק יפה ובלי בעיות...

פורסם
  • מחבר

אני עם המפרט בחתימה,

ו1080P רץ חלק יפה ובלי בעיות...

על איזו מערכת הפעלה ואיזה פורמט רץ אצלך חלק.

בטח לא מדובר בסרט מקורי עם קידוד VC1.

לגבי ריצה חלקה זה רק עניין של מחשב מספיק חזק וזו לא הבעיה שלי כרגע.

מה גם שיש לך כרטיס כנראה יותר מתאים ל HD מהכרטיס שלי

פורסם

למישהו יש מושג איפה אפשר להוריד קליפים H264 ו-VC-1 קצרים בחינם? אני לא הולך להתחיל להוריד סרטים של 20GB בשביל לבדוק את העיניין.

ממה שכבר הספקתי לראות ל-X2 3600+ אין בעיה בכלל לנגן תוכן MPEG2 1080I, לא מצאתי 1080P.

WMV של 1080I\P הוא לא מצליח לנגן חלק לגמריי, אבל גם ה C2D E6400 שלי לא מצליח. הבעיה נעוצה בביטרייט גבוה, וחוסר היכולת לנצל מעבד כפול ליבה.

כל שאר הדברים כמו 720P H264 מתנגנים בקלות וללא שום בעיה, בעיקר עם קודק טוב כמו COREAVC.

פורסם

תודה לאל שהכרטיס שלי תומך בפיענוח HD

S:

בלי זה אני לא חושב שה 3200 שלי היה עומד ב 1080P (למרות שאני משתמש רק ב 720P ו 1080i)

בכל מקרה, נחמד שאפשר לראות דברים ב 1080i והמחשב לא נתקע בגלל עומס גדול מדי P:

-בקשר ל 1080P, לא הייתי סומך על המעבד בלבד בכל מקרה. מומלץ שבכל מקרה יהיה כרטיס מסך תומך פיענוח תכני HD, אם לא זה פשוט טוחן משאבים.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהבעיה היא מעבדי כפולי ליבה דווקא.

כל המערכת צריכה להיות מספיק טובה כדי להריץ ולפענח HD עם ביטרייט גבוה כמו הסרטים המקוריים.

האם סדרת 2000 החדשה של ATI נותנת פתרון טוב לנושא החל מהכרטיס הזול ביותר בסדרה?

ה 2900 יקר מידי ובטח מחיר ה 2600 יהיה מעל 1000 שקל שאני לא מתכוון להוציא על כרטיס מסך.

פורסם

ל-HD2400 יש UVD, שלוקח על עצמו את כל פיענוח ה-H264 והVC-1. אתה יכול לנגן את התוכן הזה אפילו על סמפרון בלי בעיה.

מה לגבי השאלה שלי מאיפה אפשר להוריד סרטונים\דמואיים\משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים