פורסם 2007 במאי 3018 שנים היילאחרונה יצאו לוחות אם עם כרטיסי מסך משולבים וחיבור HDMI ותמיכה ב HDCP.האם זה כדאי לצורך סרטי HD בלבד?תודה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר לא הבנת את שאלתי.אני שואל אם הכרטיסים המשולבים האלה הם מספיק איכותיים לצורך סרטי HD.אני ממעט לשחק אז אולי אני יכול לחסוך רכישת כרטיס יקר ולהסתפק במובנה.ידוע לי שבדרך כלל משולב זה לא איכותי לכן שאלתי לגבי הכרטיסים האלה.ל ASUS יש לוח כזה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אתה בכלל לא צריך כרטיס בשביל לראות סרטי HD.כרטיסים "תומכי HD" בעצם לוקחים חלק מהעיבוד של המעבד על עצמם זה הכל.לדוגמא עם "כרטיס תומך HD" המעבד שלך עובד בזמן הרצת סרט HD על 15% במקום על 60%.בכל מערכת שיש לה מעבד נורמלי אפשר להריץ סרטי HD בלי שום בעיה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר לסרטים מהאינטרנט אולי לא צריך אבל לסרטים מקוריים צריך.לדוגמא אני מנסה לנגן סרט HD עם POWER DVD בויסטה ואני לא מצליח לקבל תמונה בשום מקרה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים סרטים עם הגנה צריכים חיבור DVI או HDMI עם HDCPלרוב הכרטיסים כיום בעלי חיבור DVI אין HDCPלאלו עם HDMI יש
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר לכן שאלתי.אני קורא שלא כל הכרטיסים שאמורים לתת תמיכה ב HDCP הם אכן HDCP.לכן אני רוצה להיות בטוח במה שאני קונה שלא אצטער אחר כך.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר על הלוח הזה למשל:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2873אולי יש עוד לוחות דומים אבל זה מה שמצאתי בינתיים
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר איזה מעבד צריך לפחות?אבל מצד שני יש את הכרטיסים החדשים של NVIDIA מסדרת ה 8000 שחלקם לפחות אמורים לתמוך ב HDCP והם לוקחים עליהם חלק מעבודת המעבד אבל אני לא יודע איזה כרטיסים אכן תומכים ב HDCP יש אי בהירות בנושא.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים הכרטיסים מסדרה 8500 ו8600 מצויינים בפענוח תוכן HD ובאים עם HDCP בחלק מהדגמיםפשוט צריך להכנס לאתר היצרניות ולוודא קודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.