פורסם 2007 במאי 3018 שנים ערב טוב, לפני כחודש קניתי מחשב מרשת אייבורי בימים האחרונים אני חש שהמחשב נהיה איטי וזה מתבטא לדוגמא:כשאני פותח תיקיה עם יותר מ10 קבצים ואני צריך לרדת למטה ולמטה עם הסמן הוא עושה זאת בקירטועים ולא רציף.או לדוגמא גם במשחקים אני מרגיש שמשהו לא תקין ולא כמו שהיה כשקניתי את המחשב. יש לי תחושה חזקה שזה משהו בזיכרון.מה אני יכול לעשות כדי למצוא את הבעיה? , יש תוכנה שבודקת את הרכיבים במחשב?תודה לכל העוזרים מראש!
פורסם 2007 במאי 3018 שנים דבר ראשון המחשב עצמו נראה לי בסדר (הכוונה ש-IVORY לא עבדו עלייך במשהו..) כי אני ואח שלי עם מחשב שלהם והכול פיקס ולא נראה לי יש אצלם בעיה כלשהי...בכל מקרה, נראה לי שהבעייה היא בדרייבר של הכרטיס מסך - לפני שמתקינים אותו (גם לי זה היה) התצוגה מתעדכנת לאט בדיוק איך שאמרת.יכול להיות שפשוט התקנת תוכנה שתוקעת לך את זה...
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר התקנתי מחדש את הדרייבר ושום דבר לא השתנה. משהו לא בסדר. קובץ של 40 מגה הוא לא אמור להראות לי בסיום ההורדה שהוא מעביר אותו מ-C ל -Eזה אמור להיות דיי מהיר ולקח לא משהו כמו 7 שניות להעביר את זה.אני מריץ עכשיו בנצ'מרק לראות מה הציונים.משהו לא תקין אני מרגיש את זה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים יש לך תוכנות שבודקות את הזכרון במדור הורדות באתראבל בכל זאת תנסה באמת להוריד דרייבר חדש להסיר את הישן ולהתקין
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר חיפשתי במדור ההורדות לא מצאתי תוכנה לבדיקת זיכרון. כמו כן, עשיתי בדיקה ב- PCMARK05 ואלה התוצאות:5050CPU - 4929Memory - 4269Graphics - 4536HDD - 5822בכל זאת זה לא נראה מוזר הבעיות שתארתי?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים חיפשתי במדור ההורדות לא מצאתי תוכנה לבדיקת זיכרון. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=81
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר התקנתי אנטי- ספייור וזה לא זה. עדיין יש את מה שתיארתי ואני לא מבין את הבעיה הזו.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים בדקת את הזכרונות ?התקנת תוכנה חדשה בזמן האחרון שיכול להיות שגרמה לבעיה ?חיברת משהו חדש למחשב ?
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר בדקתי את הזכרונות עם Memtestהכל תקין. התוכנה האחרונה שהתקנתי הייתה premiere pro 2 וחיברתי מצלמה דרך הפיירוויר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.