עבור לתוכן

סילבר ליין...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדיף MEMOREX (ככה אני החלטתי לפחות)

לך גם על מה שיותר זול לך...

או שתנסה חבילה אחת של MEMOREX וחבילה של SILVERLINE

ותחליט בעצמך מה עדיף לך...

איך אני יחליט?

צריך לעבור זמן עד שאני יוכל להחליט...

אני מאמין שהריקו 20 שלי לא ידפוק את הגיפיטי במקום אבל לאורך זמן הגיפיטי יידפק...

זה מה שאני רוצה לבדוק...

פורסם

עשיתי פעם השוואת מהירויות קריאה בין דיסק של TDK ושל silver line שנכתבו באותו צורב ומהירות, ונקראו באותו cdrom

הsilver line היה הרבה יותר איטי.

פורסם

אני עכשיו קונה רק TDK

עד לא מזמן הייתי קונה הרבה GPT אבל רואים שדברים אצלם אחרי שנתיים לא פועלים בכלל ואצל חברות (וגם סילבר ליין כמעט כמו TDK) פועלים חלק ומהיר

יותר חשוב לדעת ממי להתרחק מאשר למי להתקרב

פורסם

GPT חברה ממש ממש... דפוקה

קניתי 10 דיסקים של 900מגה שלהם (אם השטות של ה "מחזיקים למעלה מ - 120 שנה :))

ובכלל לא עבדו..

בהתחלה חשבתי שאולי זה בעיה אם הצורב שלי בגלל שהוא ממש ישן או משהו כזה

בסוף ניסיתי אצל כמה חברים ולא עבד בכלל

:-/

פורסם

אני הגעתי למסקנה שכל החברות זה סתם והדיסקים הכי טובים הם הדיסקים החלקים ללא החברה לא מאך 16

הם מאוד טובים ואני מכיר הרבה אנשים שמשתמשים בהם ויוצאים דיסקים טובים וגם אני מאוד מרוצה מהם

תנסו אותם זה כדאיייייייייייי ;)

פורסם

לדעתי סילבר ליין זה מדיה מצויינת לא עשתה לי אף פעם בעיות לעומתם gpt חרא!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

שמעו...

כולנ ו מבינים שגיפיטי זה חרא!!

וזה חרא ועוד פעם חרא!

אבל השאלה היא על סילבר ליין...

וגם פה הדעות מאוד חלוקות :'( חלק אומרים שהם בסדר ומחזקים חצי שנה-שנה וחלק אומרים שהם מצויינים

פורסם

הדיסקים הכי טובים שפגשתי עד היום וצרבתי כבר מאות היו של DCD הדיסקים השחורים!!!!

מדיות מעולות והם היחידות שנקראו על ידי הציינגר שלי

פורסם

צודק ! ! !

יש לך מושג איפה אפשר לקנות את המדיות השחורות האלה ? אני לא משיג אותן יותר וחבל מאד ???

פורסם

אז יש לי שאלת סיכום.............

איך בודקים אם הדיסק הריק טוב או לא?

פורסם

צודק ! ! !

יש לך מושג איפה אפשר לקנות את המדיות השחורות האלה ? אני לא משיג אותן יותר וחבל מאד ???

ניסיתי להזמין את הדיסקים השחורים של DCD ישירות דרך חנות המפעל (שם אני קונה תמיד) ותשובתם היתה שהם הפסיקו ליצר אותם בגלל עלות הייצור הגבוהה שלהם.

דרך אגב ולא שאני ממליץ כי לצערי גם אני נמנה על מאוכזבי GPT אבל ל GPT יש דיסקים שחורים אך הם יקרים רצח.

יאיר

פורסם

שמעו...

כולנ ו מבינים שגיפיטי זה חרא!!

וזה חרא ועוד פעם חרא!

אבל השאלה היא על סילבר ליין...

וגם פה הדעות מאוד חלוקות :'( חלק אומרים שהם בסדר ומחזקים חצי שנה-שנה וחלק אומרים שהם מצויינים

GPT בחיים לא עשו לי בעיות, ויש לי דיסקים דיי ישנים שלהם, וגם חדשים!!

סילבר ליין לא עשו לי בעיות, עדיין עובדים, עדיין צורב על דיסקפים מפני חצי שנה, והעיין קורא מדיסקים מלפני יותר משנה!

פורסם

אז יש לי שאלת סיכום.............

איך בודקים אם הדיסק הריק טוב או לא?

צורבים עליו, ומחקים איזה שנה, לבדוק אם זה עובד...

אם אתה רוצה לצרוב חומר רגיש, תקנה דיסק יקר (עדיף איזה RW ב - 30 שח, אילה יחזיקו 120 שנה, בטוח)

הדיסק ההכי וותיק שיש לי הוא TDK, נצרב עליו, לפני 4 שנים ועדיין עובד (כפול 2) (לא היה אז יותר מהר)

ד"א, ה SLIVERLINE שמחזיקים לי שנתיים (קרוב לשלוש בעצם) גם נצרבו במהירות של שתיים. (אז היה יותר מהר, אבל לא לי ;) )

edit:

right, if it's transparent, it's USALLY not good, however, some1 gave me CDs named Sunshine, why the name? 'couse they are like windows! שקופים! less then 1nis per cd

but when i burn on them, i do it in 24x, none get fucked, and the material is saved good (4-5 months and holding so far)

פורסם

יש לי חמש מדיות שחורות של GPT בנפח 700 מ"ב. עד עכשיו לא היו לי בעיות לצרוב עליהן ב-X12. נחכה ונראה מה יקרה עם המידע, כמה זמן הוא יחזיק מעמד ::)

פורסם

יוחזרו לאלתר המדיות השחורות כזפת של DCD מתפן היו הכי טובות...

דן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים