עבור לתוכן

סילבר ליין...

Featured Replies

פורסם

החברה שאמרו עליה הכל :lol:

חלק אומרים שהיא האמא של האמא של האמא של הדרעק..

וחלק אומרים שזאת חברה מצויינת ושמקצעונים צורבים עליה...

ומה אתה אומרים ::)

ואני מבקש שלא תגידו החבר של החבר של החבר שלי אמר שהם מצויינים אלא מניסיון אישי בלבד :bash:

פורסם

חברה בסדר גמור, צרבתי עליהם עד עכשיו ללא בעיות בדיסקים שתמכו עד כפול 16.

אבל מהרגע שקנייתי צורב חדש גיליתי להפתעתי כי הם לא תמכו ב - 16 !!!

ולכן אני קונה עכשיו רק MEMOREX !!!

בכל מקרה SILVER LINE הם חברה טובה +... ואם אתה מוצא אותם בזול אז הם שווים קנייה.

פורסם

מדיות שאינן נחשבות לאמינות במיוחד אבל בטח שלא ה"אמא של הדרעק".

GPT הרבה יותר גרועות... אם אתה רוצה לצרוב דברים מזדמנים, Silver Line יספקו אותך כראוי.

רק אל תסמוך על זה שהמדיות של Silver Line יחזיקו לך יותר משנה כי ברוב המקרים זה מה שקורה. ;)

פורסם

ואני מבקש שלא תגידו החבר של החבר של החבר שלי אמר שהם מצויינים אלא מניסיון אישי בלבד

אני לא צורב הרבה ככה שזה לא מידע אישי, אבל אני שמעתי מכל מי שאני מכיר שGPT זה פשוט חרא, והם המליצו על

VEBRATIM.

עריכה=לא שמתי לב שאתה זה שפתח את הת'רד... נחש מי אני.

פורסם

מדיות שאינן נחשבות לאמינות במיוחד אבל בטח שלא ה"אמא של הדרעק".

GPT הרבה יותר גרועות... אם אתה רוצה לצרוב דברים מזדמנים, Silver Line יספקו אותך כראוי.

רק אל תסמוך על זה שהמדיות של Silver Line יחזיקו לך יותר משנה כי ברוב המקרים זה מה שקורה. ;)

מישהו מוכן להסביר לי איך אנשים חושבים שהם יודעים לכמה זמן דיסק מחזיק מעמד ?! כאילו מה יש לדיסקים תאריך

פג תוקף ?!!?!! אם יודעים לשמור על הדיסק, לא שורטים אותו ו/או דורכים עליו אין סיבה שלא יחזיק מעמד.!!

זה מזכיר לי את GPT "מחזקים מעמד ל - 120 שנה" , כן בטח !! כאילו מישהו היה חי 120 שנה לראות שזה באמת מחזיק 1!!!

פורסם

צרבתי מספיק Silverz, כך שאני יכול לומר בוודאות שהמדיות האלה לא מחזיקות יותר מחצי שנה (אם חורשים עליהן אפילו פחות...).

כמה שריטות והסידירום/צורב שלך יתקל בקשיים לקרוא אותן :)

כמובן שלא כל הסילברז כאלה, אבל הרוב לא אמינות במיוחד.

בעקרון, אפשר לראות. תביט על המדיה כשהיא מופנית לכיוון המנורה בחדר ותראה שאתה יכול לראות דרכה היטב.

ככל שהמדיה פחות שקופה ובהירה, היא אמינה ואיכותית יותר.

פורסם

חחח זה ממש מצחיק.. אתם פה מדברים על מדיות איכותיות יותר או איכותיות פחות ועל ההצהרה המגוחכת של GPT שהמדיות שלה מחזיקות 120 שנה. .מה תגידו על דיסקים מקוריים שזרקתי לזבל כי לא היתה אפשרות לשמוע אותם (ולא כאלה שחרשתי עליהם ויש שריטות ושחיקות וכאלה..)

הלך להם הציפוי העליון והם שקופים..

זאת אמינות מאד נמוכה

יש לי תקליטים שיחזיקו עוד הרבה שנים אחרי הקומפקט דיסק וזה בטוח ;D

פורסם

אבל אתה לא תראה אותי מסתובב עם פאטיפון ברחוב , ועם מצבר ואוזניות

אבל אתה צודק , ויינילים הרבה יותר גם איכותיים מתקליטורים

פורסם

i dunno what u talking about

i got 10 silverline that are working for over 2 years (when a 700MB CD cost 10nis)

also got 48 silver line that i bought in a 12pack (12x4)

burned ALL of them, not even 1 bad CD, all still alive (over 6 months, maybe close to a year already)

i also have a 50 Cake pack of them, in that pack i had around 5 bad CDs, but 2 of them might have been my fault (just couldn't fit 701MB into it :( )

the CDR drive was a HP9110 (yes, it does matter which CDR drive u are using for the media)

i'd buy more silverline if i could find them

if u find them in 2nis per unit get them, they are great.

and btw, most CDs work for only 70 years. only some are made in the 120 years quality

(as it was said, like any1 actually tested it)

פורסם

אבל אתה לא תראה אותי מסתובב עם פאטיפון ברחוב , ועם מצבר ואוזניות

אבל אתה צודק , ויינילים הרבה יותר גם איכותיים מתקליטורים

LOL !! :lol: :lol: :lol:

תצחק תצחק אבל פעם ראיתי בחנות למוצרי חשמל ואלקטרוניקה ברחוב דיזנגוף בת"א פטיפון נייד ! ממש כזה שאפשר לקחת אותו לנסיעה באוטובוס !

ברור שלא מדובר על פתרון נייד, אתה גם לא יכול להקליט בבית תקליטים משירים שהורדת מהאינטרנט.

כשעברתי להשתמש בקומפקט דיסק זה היה בשביל הנוחות, הניידות, האפשרות לזרוק את הטייפ שזאת המדיה הכי שנואה עלי וגם הסיכוי שהחומר המוקלט ישמר להמון זמן. בפועל זה לא קורה ואפילו מדיות מגנטיות בשמירה נכונה מחזיקות מעמד יותר טוב מדיסקים מסויימים וחבל. אולי בסופו של עניין יתברר שדוקא המיני דיסק הוא הפורמט העמיד ביותר ? הרי שם הדיסק נמצא בתוך קופסה קשיחה (כמו דיסקטים FLOPPY).

פורסם

סביר מאוד להניח. אי אפשר לגעת בדיסק, אי אפשר להוציא אותו (רק עם פטיש), אי אפשר לפתוח את הקופסה ואין שום סיכוי שגוף זר יכנס, אלא אם כן בתוך המכשיר יש לך אבק וזה לא בריא... :P וגם האיכות מצויינת ;D

פורסם

סילבר ליין הם לא מי יודע מה אבל הם יודעים להחזיק מידע לחצי שנה+

ואמר נכון מאוד ^Rockford שכמה שהדיסק שקוף יותר אז הוא פחות איכותי

נסה את mcd הם די טובים יותר מסילבר ליין לפי דעתי הם לא שקופים ותחזיקים לי מידע באיכות

די הרבה זמן

פורסם

אני סובל מהרבה בעיות איתם בזמן האחרון.

בסיום כל צריבה אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת, אני צורב עם ימאהה.

אני מחפש מקום שמוכרים בו גלילים של TDK, אני פשוט לא צריך את העטיפות לדיסקים.

אם מישהו יכול להמליץ על מקום שמוכר, סבבה.

פורסם
  • מחבר

חברה בסדר גמור, צרבתי עליהם עד עכשיו ללא בעיות בדיסקים שתמכו עד כפול 16.

אבל מהרגע שקנייתי צורב חדש גיליתי להפתעתי כי הם לא תמכו ב - 16 !!!

ולכן אני קונה עכשיו רק MEMOREX !!!

בכל מקרה SILVER LINE הם חברה טובה +... ואם אתה מוצא אותם בזול אז הם שווים קנייה.

מממ...

יש עוד מישהו ששמע על ממורקס?

אם יש לי באותו מחיר סילבר ליין וממורקס מה לדעתכם עדיף?

פורסם

עדיף MEMOREX (ככה אני החלטתי לפחות)

לך גם על מה שיותר זול לך...

או שתנסה חבילה אחת של MEMOREX וחבילה של SILVERLINE

ותחליט בעצמך מה עדיף לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים