עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם 400 ש''ח מקסימום חובה שיהיה מMSI

Featured Replies

פורסם

המיפרט

AMD 3200 AM2

DDR2 533MHZ

X1600Pro PCIE

80GB WD SATA

אני לא עושה שום אוברקלוק שום כלום. אני צריך ת'לוח הכי פשוט שאפשר מתוצרת .MSI

ופשוט שיתמוך במחשב וזהו.

כמה שיותר זול יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

יש חנות ספציפית ?

כן , זה חייב להיות אייבורי [טעות שלי] אבל הצד המשמח זה שיש להם כל דגם של לוח אם שיש ל MSI. ככה שתרגישו חופשח

פורסם

יש להם גם של ASUS וGB לא ?

ויש לך דרישות מיוחדת מהלוח (לא שאפשר לבקש הרבה ב400+- שקל אבל... ;D) ?

פורסם
  • מחבר

יש להם גם של ASUS וGB לא ?

ויש לך דרישות מיוחדת מהלוח (לא שאפשר לבקש הרבה ב400+- שקל אבל... ;D) ?

כלום , שפשוט הכל יתחבר להכל.

ותרד מאסוס עם אתה מוצא משהו בסביבות ה400~ של GB אז אפשר לנסות אבל כעקרון עדיף לקנות MSI עם מדובר באייבורי

פורסם

תוסיף כמה שקלים ותקח ASUS M2N-E (עולה בערך 495) או אפילו M2V היותר זול אם יש להם. (אל תפחד מVIA שלא יספרו לך שם סיפורים)

אלה הסיכויים הטובים ביותר שלך לא לחזור לחנות הזאת שוב לעולם. (ואם עדיין לא רכשת מהם את כרטיס המסך קח לוח משולב כרטיס באותו מחיר ותקנה את הכרטיס במקום אחר).

ואני לא מתכוון להוציא שם רע לחברה טובה כמו MSI אבל הסוכנות והשירות שלהם בארץ מתחת לכל ביקורת.

(לא סתם הם שמים תוית של "אמון הציבור" בגודל שאי אפשר לפספס. אין שם שום אמון רק מוכרים חסרי מושג שמוכרים ללקוחות חסרי מושג).

פורסם
  • מחבר

תוסיף כמה שקלים ותקח ASUS M2N-E (עולה בערך 495) או אפילו M2V היותר זול אם יש להם. (אל תפחד מVIA שלא יספרו לך שם סיפורים)

אלה הסיכויים הטובים ביותר שלך לא לחזור לחנות הזאת שוב לעולם. (ואם עדיין לא רכשת מהם את כרטיס המסך קח לוח משולב כרטיס באותו מחיר ותקנה את הכרטיס במקום אחר).

ואני לא מתכוון להוציא שם רע לחברה טובה כמו MSI אבל הסוכנות והשירות שלהם בארץ מתחת לכל ביקורת.

(לא סתם הם שמים תוית של "אמון הציבור" בגודל שאי אפשר לפספס. אין שם שום אמון רק מוכרים חסרי מושג שמוכרים ללקוחות חסרי מושג).

מה טוב בלוח שהמלצת עליו? כי אני לא צריך משהו מפוצץ פשוט שיהיה יציב. ולגבי MSI בכל זאת עם תוכל לתת לפחות שם אחד של לוח אם שלהם שנראה סביר.

ותודה רבה על ההמלצה.

ואיזה המלצות יש לך ללוח + כרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים