פורסם 2007 במאי 3018 שנים היי, עד היום לא שיחקתי בכלום להוציא סוליטייר.... ואולי FIFA ו DOOM לפני הרבה שנים אני מבקש המלצה למשחק עם גרפיקה יפה (ישוחק על מסך גדול). שיהיה משחק אקשן יחסית ו/או אסטרטגייה (יריות, מירוץ מכוניות, ספורט או משהו דומה - לא FIFA ודומיו, לא סימולטורים) החומרה שלי לא משהו.. ATHLON XP 2400+ 768MB, ATI X1600PRO 256MB... אז אני מניח לא משחק מהדור האחרון חשוב: שהמשחק ירוץ מה-HD - כי אין למחשב כונן DVD (מחשב סלוני קטן רק עם חיבור רשת) (יש לי כיום רק עכבר אלחוטי, אני מניח שאני חייב לפחות לקנות מקלטת אלחוטית לצורץ שליטה) הכוונה היא לנסות להכנס לתחום המשחקים... אז צריך משחק "ממכר" שנכנסים אליו מהר (לא עלילה מסובכת וארוכה) אני *ממש* לא מכיר משחקים, אז גם המלצות על המשחקים הכי "טריויאליים" תודה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים GTA San Andreasיש מוד קטן שמוסיף אפשרות לשחק באינטרנט יש סרברים והכל וזה נחמד בסך הכל
פורסם 2007 במאי 3118 שנים call of duty 1,2יש לי את השני, לא מקורי, אבל ממש כיף לשחק..בקרוב אני קונה בשביל לשחק ברשת..
פורסם 2007 במאי 3118 שנים Warhammer 40Kוההמשך שלו:Warhammer 40000: Dawn of War: Dark CrusadeCivilization 4או Civilization 3 אם מספר 4 לא רץ מספיק טוב.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים Warhammer 40K וההמשך שלו: Warhammer 40000: Dawn of War: Dark Crusade Civilization 4 או Civilization 3 אם מספר 4 לא רץ מספיק טוב. חחח - הלכת על RTSים אהבתי.
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר ואו... תודהד"א - NEED FOR SPEED, יעבוד על החומרה שלי? יש מירוץ מיכוניות/מרדפים אחר, יפה גרפית, שיעבוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.