פורסם 2007 במאי 3018 שנים יש לי ג'יפורס 8800GTS 640MB intel e6300 1.86ghz 1gb ddr2 כשאני משחק בסטאלקר על הכי גבוה על כל הדברים הכי גבוהים אז בחלק מהמקומות המשחק פועל טוב ובחלק מהמקומות ב-SLOW למה זה ככה?יש לי מחשב מתאים בשביל זה ושמיועד לזה אז למה זה ככה?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים המשחק הזה צרכן זיכרון מטורף במיוחד אם אתה משחק בהגדרות גבוהות, לכן קנה עוד 1GB זיכרון(שיעלה לך מאוד זול בימים האלו)והבעיה 100% נפטרת.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים תמיד אפשר לעשות משהותוריד את הרזולוציה תוריד פילטרים ואת כל מה שגורם למשחק להראות כמו שצריךאבל מצד שני כמו שרשמו מעליי מחירי הזכרונות ברצפה היום אני לא מכניס את עצמי לכיס של אף אחד אבל אתה יכול לקנות 2GB ב 400ש"חואז לפתור לעצמך הרבה בעיות
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר תשמע עם במערכת שלי היה 2.5GB DDR2 איך כל המשחקים הכבדים היו פועלים על הדברים הכי כבדים?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אתה יכול לשחק על הגדרות הכי גבהות בלי שום בעיהאבל יש מאיזה אופציה בהגדרות שקשורה לצל או לאור או למשהוא כזה אני ממש לא זוכרכבר. תשנה אותה ל STATIC LIGHTING(אני מקווה שאני שוב לא מתבלל)והכל ירוץ חלק. אצלי עם 7600GS זה רץ חלק על MID-HIGH ברגע שהורדתי את האופציה הזאת
פורסם 2007 במאי 3018 שנים כניראה שלא הסברתי את עצמי נכוןבכול אופן תנסה לשחק עם ההגדרות של המשחק להוריד אפקטים הצללותעד שהמשחק ירוץ כמו שצריך יכול להיות שמשהו במשחק פשוט צורך יותר מידי זכרוןאו מכביד על המערכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.