פורסם 2007 במאי 2918 שנים זה לא גבוה אבל גם לא נמוך..בכל אופן לא משהו קריטי...העלת מתח לציפסט ?איך הסירקולציה אצלך במארז ?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים 59 מעלות זה לא גבוהה ? אני חושב שזה דיי גבוהה...מה הקירור שיש לך על הצ'יפסט ?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר הקירור המקורי של גיגהבייטכן נתתי מתח ל MCH תוספת של 0.1Vמאוורר 80 מכניס מקדימה , מאוורר 120 מוציא מאחורה ועוד מאוורר 80 מכניס מהדלתעריכה : יש לציין שהכרטיס מסך יושב בדיוק מתחת לציפסט והוא ממש חם מהצד העליון שבו אין קירור אז לדעתי החום עולה ותורם לחימום שלו?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אני חושב שהחום שהכרטיס מסך "מעלה" הוא לא משמעותי.אני פשוט לקחתי מאוורר שהיה לי פעם בפנטיום 4 שלי ושמתי אותו על הצ'יפסט. עובד נהדר.לפני כן הייתי על 50 מעלות בערך, היום אני על 42.המארז שלי על הפנים, הדלת שלו פתוחה כדי שהוא לא יהפוך לסאונה.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר גם המארז שלי לא משהו...ג'נרי אבל הסירקולציה לא כזאת רעה...בקיצור אין ממה לחשוש? יש לציין ש59 זה השיא והוא בדרך כלל פחות מזה
פורסם 2007 במאי 3018 שנים זה בגלל הקרור זלמן למעבד שלך שלא זורק אויר על הצ'יפסט כמו שהקרור סטוק זורק.גם אצלי לפני שעברתי למארז מאוורר הצ'יפסט היה מגיע לאזור של 50 מעלות, וזה עם ההיט פייפ של הAsus P5B-deluxeעכשיו כשהזרימה במארז החדש חופשית הטמפרטורה של הצ'יפסט ירדה לאזור 44.אם פתיחת הדלת של המארז מורידה את הטמפרטורה של הצ'יפסט בצורה משמעותית סימן שהמארז לא מאוורר מספיק.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים כל מארז שתפתח לו את הדלת הטמפ' ירדו...ואפילו משמעותית..זה לא מעיד על טיב הקירור...
פורסם 2007 במאי 3018 שנים כל מארז שתפתח לו את הדלת הטמפ' ירדו...ואפילו משמעותית..זה לא מעיד על טיב הקירור...לא תמיד, מארז מאורר טוב דווקא יהנה מסירקולציה טובה יותר כשהוא סגור מאשר פתוח...
פורסם 2007 במאי 3018 שנים לא תמיד, מארז מאורר טוב דווקא יהנה מסירקולציה טובה יותר כשהוא סגור מאשר פתוח...נכון..אבל טיב הקירור לא נמדד בהפרש בין מארז סגור לפתוח..זה בטוח.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.