עבור לתוכן

לקנות, לחכות, או מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.. יש לי בעיה ואני רוצה את עזרתכם בה.

יש לי לוח אם מסוג Gigabyte K8nf-9, מזוויע.. בגללו אני בחיים אבל בחיים לא יילך שוב על GIGABYTE, רק על ASUS (משהו נדפק בראש אחרי שנופלים ככה..). המתכת של הקירור של הMAINBOARD נמצאת בדיוק מתחת לכרטיס מסך. עכשיו, המתכת כידוע מפזרת את החום ועל מה היא מפזרת? נכון, על הכרטיס מסך. הכרטיס מסך מתחמם כמו שיפוד במנגל וכשאני משחק הוא מגיע גם ל89 מעלות.

כמו כן, מקום להיטסינק על המעבד ממש אין. אני מנסה להכניס את ZALMAN CNPS 8000 שקיים ברשותי.. והוא לא נכנס.

המקומות למאווררים לא מספיקים לי היות ויש לי AURORA 570 והם מתחברים ללוח אם.. (בינתיים חיברתי אותם ישירות לספק דרך משהו שבניתי).

אז, מה אתם ממליצים לי לעשות? לקנות איזה לוח אם ישן שיתאים לסוקט הזה? לוותר ולתת לזה להיות ככה? לקנות כבר מעבד ולוח חדשים?

מה אתם הייתם עושים?

תומר.

פורסם

אני עדיין לא הבנתי מה הבעיה.

המעבד חלש מדי ? רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו יותר גדול ?

יש לך מס' השגות על הרכישה שביצעת, ועכשיו אתה יותר חכם.

בעתיד, כשיהיה לך צורך ממשי בשדרוג, תדע מה לחפש וממה להיזהר.

פורסם

אתה מאשים אותם האשמות סרק.. בכל לוחות ה-NF4 הצ'יפסט נמצא מתחת לכרטיס מסך, זה לא איזה שיגעון של ג'יגהבייט, אלא איזושהי דרישה שקיימת, תהיה בטוח שזה לא סתם ככה, וגם בלוחות של אסוס המצב דומה (ויש שיטענו אולי גרוע יותר עם המאוורר הזוועתי שהם דחפו על הדגמים המקבילים).

באשר להתאמה של הקירור, היית צריך לברר לפני שקנית, יש אינספור קירורים בשוק והם לא מתאימים מן הסתם לכל הלוחות שישנם.

הקטע עם המאווררים גם מינורי, לא חסר לוחות שאין להם הרבה מקומות לחיבור מאווררים, אני גם ככה מעדיף לא לחבר ישירות ללוח אלא דרך איזשהו בקר שישלוט על המתחים והמהירות של המאווררים.

בקיצור - אתה סתם זורק כאן דברים באוויר.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא הבנתי מה הבעיה.

המעבד חלש מדי ? רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו יותר גדול ?

יש לך מס' השגות על הרכישה שביצעת, ועכשיו אתה יותר חכם.

בעתיד, כשיהיה לך צורך ממשי בשדרוג, תדע מה לחפש וממה להיזהר.

כן.. כרטיס מסך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים