פורסם 2007 במאי 2918 שנים לחסוך את ה$ לבד, לקצר את חיי הכרטיס לבד, לבטל את האחריות לבד.חוסכים לכרטיס בלי OC, מאוחר יותר הופך לחסכון לכרטיס טוב יותר (שבא מוקדם מדי).זה לא מקצר את חיי הכרטיס ולא מבטל אחריות אלא אם כן אתה מחליט להתוודות על זה.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים זה לא מקצר את חיי הכרטיס ולא מבטל אחריות אלא אם כן אתה מחליט להתוודות על זה.כל עוד לא עשית בכרטיס מוד פיזי, צרבת עליו ביוס עם הגדרות משלך, או שמת לו קרור "לא רשמי" שבנית בעצמך, אי אפשר להוכיך שעשית עליו OC.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים זה לא מקצר את חיי הכרטיס ולא מבטל אחריות אלא אם כן אתה מחליט להתוודות על זה.זה תקף גם לגבי מעבדים וזכרונות ?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים וגם למנדי יש כרטיס שלהם, והוא תקול, הבקר זיכרון עובד בחצי רוחב פס ממה שהוא אמור לעבוד, והם לא מוכנים להחליף לו אותו אפילו שהוא לא עשה בו OC או משהו כזה, בקיצור, שוב, או הלידטק, או הקליבר שגם אני וגם דן המלצנו עליו (אם אתה מוכן לחרוג, כמובן).איזה כרטיס תקול?אתה מתכוון לגרסה הרגילה של SPARKLE שעולה 1580?...
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אני יודע שזה קצת לא קשור לדיון אבל אנחנו נוגעים בנושאבמידה ואני מחליף את הקירור של הכרטיס שלי לקליברואני שומר את הקירור הקיים אני מאבד את האחריות ?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים איזה כרטיס תקול?אתה מתכוון לגרסה הרגילה של SPARKLE שעולה 1580?...7900GT של BFG, תקול והם לא מוכנים להחליף.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר קיצר קניתי leadtekקופסא מאכזבת לחלוטין איבזור איכסססססססססססכרטיס עצמו מדהים ביופיו עכשיו נשאר רק לבדוק ביצועים. בתוכנית: ghost recon adve + rainbow six vages
פורסם 2007 במאי 3018 שנים קיצר קניתי leadtekקופסא מאכזבת לחלוטין איבזור איכסססססססססססכרטיס עצמו מדהים ביופיו עכשיו נשאר רק לבדוק ביצועים. בתוכנית: ghost recon adve + rainbow six vagesזה היה מהיר.. תתחדש..איפה קנית?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מרדנית מחשבים בע"מכמה עלה? משום מה באתר שלהם זה לא מופיע..כרגע הכי זול שהצלחתי למצוא לכרטיס הזה הוא 1610.. אני מתכנן ביום ראשון להזמין אז נותר רק לחפש את המקום הזול ביותר
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מישהו יכול להשוות בין חברות נוספות שמוציאות כרטיסים לא יקרים מדי עם OC?BFg (OC2), XFX XXX ed., Sparkle Calibre ועוד?
פורסם 2007 במאי 3018 שנים 7900GT של BFG, תקול והם לא מוכנים להחליף.אה..טוב זה לא קשור ל BFGזה ידוע שה 7900 דפוקים וצריך מזל בשביל לקנות אחד שהוא לא תקול
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מישהו יכול להשוות בין חברות נוספות שמוציאות כרטיסים לא יקרים מדי עם OC?BFg (OC2), XFX XXX ed., Sparkle Calibre ועוד?באופן כללי, ה-GTS 320 שמומהר מהמפעל למהירויות הכי גבוהות, זה המומהר של EVGA, מצד שני, ה-SPARKLE CALIBRE יכול להיות מומהר לתדרים הכי גבוהים, הודות לקרור המדהים שלו.עריכה : זה המומהר של EVGA : http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N817-AR&family=23
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.