עבור לתוכן

חזרה לתחום הגרפיקה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אשמח אם תוכלו לעזור לי ואפילו בקצת.

לפני כמה שנים למדתי ``עיצוב גרפי`` במכללה קטנה ומפגרת, לאחר מכן הבנתי שלמדתי גרפיקה ממוחשבת.

הזנחתי את התחום לתקופה של 3 שנים בערך,אך החלטתי לנסות את מזלי שוב.

אז ככה,למדתי פריהנד ופוטושופ ואפילו לימדתי כמה חודשים את התוכנות.

יש לי תיק עבודה חלקי(2 עבודות,היתה עוד אחת מושקעת מאוד שהלכה לעולמה)הבנוי מ:

1.יצירת לוגו לחברה ונייר מכתבים

2.פרסומת A4 לאגודה כלשהיא

כמובן שהחברות דימיוניות לחלוטין.

מניסיונכם,

מהי הדרך המהירה ביותר לחזור לתלם,להזכר בתוכנות ולהצית את חוש העיצוב החבוי?

איזה תוכנות עוד רצוי שאלמד(האם פלאש חשוב? עיצוב אתרים-באיזה תוכנה?)?

האם יש אתרים שמלמדים את התוכנות או נותנים תרגילים?

מה עליי לכלול בתיק העבודות(עיצובים למה?)?

אשמח מאוד לעבוד בתחום אך כרגע אין באפשרותי להשקיע בלימודים ואפילו במכינה לתיק עבודות.

כל תגובה תתקבל בברכה

ערב נפלא לכולם!

פורסם

לפי דעתי פורומים יעזרו לך מאוד , אם אנשים מבקשים חתימות או רקעים .. בכל מקרה התגובות עוזרות לך להבין אם אהבו או לא .

עבודות מכל מיני סוגים (לוגו,סרטון בפלאש,פרסומת,רקע או כל דבר אחר) כדאי לך לפרסם בפורומים ולקבל עליהם תגובות , זה מאוד עוזר מנסיון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת חתימות ורקעים? למה?

פורסם

חתימות ורקעים לא יעזרו בשום צורה לתיק עבודות מקצועי.

לעשות חתימה למישהו בפורום לא מתקרב לעבודה גרפית אמיתית.

design-my-dreams, אם אתה חושב על תחום אתרים אתה חייב ללמוד פלאש וdreamweaver

יש המון אתרים שמלמדים, וגם בתוכנות עצמן יש help מעולה.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

פורסם

אתה צריך להחליט מה הכיוון שאתה רוצה, להיות מעצב או ביצועיסט?

ההבדלים בניהם: מעצב הוגה רעיון לקו המוצרים של הלקוח ומיישם אותו בצורה אומנותית, מעצב לא זקוק לידע מעמיק בתוכנות הנ"ל.

כי לשם כך יש את הביצועיסט, שתפקידו בסטודיו ליצור מהסקיצה הראשונית של המעצב את התוצר הסופי, אם בעזרת פוטושופ, פריהנד, פלאש, אילוסטרייטור...

תלוי באיזה מדיה הוא עובד, תחום האינטרנט או המדיה המודפסת (עיתונות, פרסום חוצות, קטלוגים...).

אם אתה נמשך לתחום העשיה בתוכנות הנ"ל, אז כנראה שביצועיסט זה היעוד. ואם אתה נמשך לתחום הציור/צילום, צבע, טיפוגרפיה, אז לך לבצלאל/שנקר ל-4 שנים.

BTW אני במקרה מעצב-גראפי כבר כמה שנים טובות, למדתי בטכנולוגי חולון.

פורסם
  • מחבר

היי

תודה על התגובה

כמה זמן למדת בחולון?ומה למדת שאתה נחשב למעצב גראפי ולא לביצועיסט? הבנתי שביצועיסט זה מישהו שיודע את התוכנות ולא מעבר לזה,כן?

בכל אופן אשמח לדעת האם זה אפשרי להתחיל בתור ביצועיסט ולרכוש מיומנות ותוך כדי להגדיל את תיק העבודות הפרטי ורק על סמך תיק העבודות להתקבל לתפקיד של מעצב?

ועוד שאלה,ככה על הדרך: בתיק העבודות האם אני יכולה לעצב לנושאים קיימים או שזה חייב להיות דימיוני(לעצב למשל לוגו חדש לאינטל או להמציא חברה ולעצב לה לוגו),איך כל זה עובד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים