עבור לתוכן

צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים עד 7K

Featured Replies

פורסם

אני אשמח לקבל עזרה בבניית מחשב למשחקים כבדים שיחזיק לאורך זמן בתקציב של עד 7K

אני מתכנן לעשות OC בעתיד הרחוק יותר

אין צורך בציוד היקפי

קניתי לפני יומיים את המסך הבא Samsung 226BW

22 אינץ' אז בקטע של כ.מ חשבתי אולי על 88GTS 640 או 2900XT

או שאולי כדאי לי לחכות לירידת מכירים של יולי ולנסות להכניס GTX

ועוד שאלה:יש שני סוגים של GTX נכון?

מה ההבדל ביניהם?

תודה מראש על העזרה :yelclap:

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

88GTX

88GTX OC {מומהר מהמפעל}

88GTX ULTRA {יותר חזק, 1K ש"ח יותר.. לא שווה..}

הביקורות מצביעות על כך שה-2900XT יותר טוב מהGTS אך חלש יותר מה-GTX, אז הכנסתי את ה-R600.

כמו כן, תוכל גם לבחור בכרטיס מסך פשוט יותר כרגע ולחכות לירידת מחירים ...

המפרט -

1,253 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box

1,191 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6

363 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB

820 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 800Mhz CL4 HZ F2-6400PHU2-2GBHZ

2,118 כרטיס מסך GeCube RADEON HD2900XT GDDR3 512MB HDMI PCI-E

179 צורב LG GSA-H42 X18 DVD

34 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB

645 מארז ללא ספק NZXT LEXA

689 ספק כח Antec Neo HE 550 EC 550W

7,291 ¤ סכום כולל מע"מ

המפרט חורג בכ-300 ש"ח מהתקציב, וללא קירור למעבד מכיוון של-OC ועם רכיבים יקרים כדאי לקחת את הקירור המצוין [sUNBEAM TUNIQ]

לדעתי, אם תוכל אז תזמין מחנות אחרת.

אם התקציב לוחץ לדעתי תוכל לרדת במארז/לוח אם או שניהם... [הלוח אם שהכנסתי הוא OCer מטורף...]

פורסם

מפרט הרבה יותר טוב שכולל ספק יותר טוב ממה שהוא הביא לך בהתחלה (דרך אגב the 2nd יא חתיכת ********** אתה שם לינק ואתה מביא מיפרט למישהו אחר והמיפרט פה מישתנה גם כן....)

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624

כרטיס מסך:

ASUS PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O - DX10 - RETAIL ¤2433

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380

צורב DVD:

LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤208

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ¤972

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU ¤390

ספק כוח:

CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤613

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6794

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

א. אני לא חברה שלך, דבר אליי כמו בנאדם...

ב. שמתי לב.

ג. הנאו ספק חזק מאוד והוא יחזיק OC של 2900XT.

ד. הלוח והזכרונות ששמתי הרבה יותר טובים ב-OC מאלו ששמת + ה-2900XT יותר טוב אז למה לבלבל במוח ?

פורסם

טוב סקייפיסי....אני ייתנהג אלייך מאוד יפה...מבטיח...חחחחחח

עזוב לא פורום של ילדים קטנים לריב "תדבר יפה או שאני ירביץ לך"....רק אל תטעה אנשים....בנאדם עם 6 הודעות שנותן מפרטים והמלצות זה או שהוא מישהו מחנות מסויימת (היו מK.S.P כבר) או שהוא סתם ילד שחושב שהוא יודע שהוא יודע משהו מהחיים שלו או שבמיקרים מאוד נדירים הוא יודע משהו מהחיים שלו...(מה שלא ניראה לי במקרה שלך אחרת לא היית שם מפרט בלינק)

אבל עזוב...

לפותח הדיון....אני הייתי הולך על הDS3 אלא אם כן אתה מתכנן לעשות OC מטורף עכשיו....אם לא סתם ביזבוז כסף....כנ"ל הזיכרונות.

פורסם

מה בדיוק גורם לך לחשוב שאני חדש בתחום ?

9 הודעות ? :lol:

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת על מארז של המפרט של m.l האם הוא טוב מספיק?

אולי אפשר לעשות פרט עם GTX?

מה זה DS3?

פורסם

טוב אז הוספת כמה הודעות עד ששלחתי וכתבתי את ההודעה....ממש ילד גדול...רואים שאתה מאוד וותיק בתחום....

לפותח הדיון: ברור שיש חריגה אבל מפרט מעולה.

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88X768H-RH - RETAIL ¤3381

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380

צורב DVD:

OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-7173A DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH ¤204

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ¤972

מארז:

NZXT APOLLO w/o PSU ¤390

ספק כוח:

CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤613

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤7684

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

אתה קצת פאתטי, אני לא עובד באף אחת מהחברות שרצות פה, אם אתה לא מאמין לי תסתכל באתר בעצמך.

כל העניין פה לתת למשתמש את המקסימום שהוא רוצה במינימום כסף. התקציב הוא בסה"כ תקרה מסוימת.

ואם תגשש פה אולי גם תמצא מפרט שהעברתי במקרה מאוד גם מ- IQPC...

ה- GTX לא משתלם לטעמי, עדיף לחכות... [אני אישית הייתי מחכה..]

הרבה תלונות על הצורבים של NEC.

במפרט שהעברתי כאן תראה שגם אם תחליף בין ה- 88GTS640 ל- 2900XT זה יהיה בסדר.

פורסם

אמממ הצורב אתה צודק....זאת טעות מצידי אני לא שמתי לב ששמתי אותו אני שמתי את הלייטאון...כניראה זה נילחץ לי במקום הלייטאון...אני תמיד שם את הלייט און כי יש לי ואני מרוצה ממנו עד הגג ואני צורב בכמויות...

ולדעתי הוא גם לא מיתשלם אבל הוא ביקש

פורסם

המפרט הראשון של m.l. מתאים לך, קח אותו.

קח בחשבון שאם אתה רוצה להחליף ל2900 למרות מה שציינו פה אין כרגע מסקנה חד משמעית לגבי מי יותר טוב - בחצי מהבדיקות ה2900 עבר את הGTS ובחלק השני הGTS עבר את ה2900

פונקציה חשובה שיש ב2900 זה הAVIVO ויש לו חיבור HDMI (שנאי מDVI לHDMI שפועל כמו חיבור HDMI).

אבל ה2900 רועש (במאמץ המאוורר עובר ל100% מאמץ ולפי ביקורת הליקופטר יותר שקט ממנו), הוא צורך יותר חשמל והוא חם יותר.

אם החיבור HDMI לא חשוב לך הייתי לוקח את ה8800GTS 640MB.

בקשר לGTX, הוא בהחלט הכרטיס הכי חזק (חוץ מהULTRA שתג המחיר שלו לא הגיוני לגמריי) אבל הבדלי הביצועים שלו לא מצדיקים את התוספת של 1000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

המפרט הראשון של m.l. מתאים לך, קח אותו.

קח בחשבון שאם אתה רוצה להחליף ל2900 למרות מה שציינו פה אין כרגע מסקנה חד משמעית לגבי מי יותר טוב - בחצי מהבדיקות ה2900 עבר את הGTS ובחלק השני הGTS עבר את ה2900

פונקציה חשובה שיש ב2900 זה הAVIVO ויש לו חיבור HDMI (שנאי מDVI לHDMI שפועל כמו חיבור HDMI).

אבל ה2900 רועש (במאמץ המאוורר עובר ל100% מאמץ ולפי ביקורת הליקופטר יותר שקט ממנו), הוא צורך יותר חשמל והוא חם יותר.

אם החיבור HDMI לא חשוב לך הייתי לוקח את ה8800GTS 640MB.

בקשר לGTX, הוא בהחלט הכרטיס הכי חזק (חוץ מהULTRA שתג המחיר שלו לא הגיוני לגמריי) אבל הבדלי הביצועים שלו לא מצדיקים את התוספת של 1000 ש"ח.

אתה מבין...פשוט אין לי מושג מזה AVIVO אז אולי בא לך לתת הסבר קטן על המושג?

ומזה HDMI?[br]פורסם בתאריך: 28.05.2007 בשעה 21:56:23

m.l תודה על המפרט נראה לי פצצה! :xyxthumbs:

אבל יש עוד משו שאני צריך לדעת על 2900XT

מזה HDMI ןמזה VIVO???

מי שיכול להסביר לי מהם האופציות האלו(שזה בערך כל האנשים בפורום) ועד כמה הן קריטיות

בבקשה שיעזור לי פה :s05:

תודה רבה לכם :yelclap:

פורסם

HDMI זה חיבור לפלזמות וטלויזיות LCD כיעקרון הוא מכיל אודיו ווידאו בתצורת של HD בכבל אחד....

VIVO אם אני לא טועה זו אפשרות להקליט דרך הכרטיס מסך כלומר אם אתה מחבר אותו לטלויזיה להקליט דרכו...האמת לא שימושי ממה שראיתי ולא ממש איכותי...(ראיתי במציאות מישהו שמיתמש בזה איכות ממש לא משהו)

על לא דבר על המפרט....

ואתה יכול לעשות חיפוש בפורום תרשום VIVO בחיפוש הוא ייתן לך הרבה תוצאות

יש מתאמים מDVI לHDMI אם זה נחוץ לך ולא חייבים לקנות את הכרטיס בשביל מתאם כזה...וכמו שכבר אמרו הכרטיס של ATI-AMD הוא חם יותר מהGTX צורך יותר חשמל והוא מאוד מאוד מאוד חם ורועש ברמה מטורפת..."הליקופטר יותר שקט ממנו" מסכם את זה מאוד יפה

פורסם
  • מחבר

HDMI זה חיבור לפלזמות וטלויזיות LCD כיעקרון הוא מכיל אודיו ווידאו בתצורת של HD בכבל אחד....

VIVO אם אני לא טועה זו אפשרות להקליט דרך הכרטיס מסך כלומר אם אתה מחבר אותו לטלויזיה להקליט דרכו...האמת לא שימושי ממה שראיתי ולא ממש איכותי...(ראיתי במציאות מישהו שמיתמש בזה איכות ממש לא משהו)

על לא דבר על המפרט....

ואתה יכול לעשות חיפוש בפורום תרשום VIVO בחיפוש הוא ייתן לך הרבה תוצאות

יש מתאמים מDVI לHDMI אם זה נחוץ לך ולא חייבים לקנות את הכרטיס בשביל מתאם כזה...וכמו שכבר אמרו הכרטיס של ATI-AMD הוא חם יותר מהGTX צורך יותר חשמל והוא מאוד מאוד מאוד חם ורועש ברמה מטורפת..."הליקופטר יותר שקט ממנו" מסכם את זה מאוד יפה

אז לפי מה שאתה אומר נראה לי שאני אלך על 8800GTS 640MB כי לא נראהלי

שאני אצטרך את ה VIVO ן HDMI וגם אם אני ארצה אותם אתה אומר שאפשר לקנות מתאם אז ה 2900XT ירד מהתמונה

ובאשר לGTX(הפנטזיה שלי) גם הוא ירד מהתמוה לבנתיים כי הוא פשוט יקר מידי

רציתי לדעת האם יש עוד סוגים של GTS 640?

פורסם

יש גירסאות OC מסויימות של חברות שונות אבל המחיר בהתאם ואתה יכול לבצע OC עצמאי....אם זה יהיה נחוץ לך בעתיד כי כמו שאמרת המסך שלך בינתיים לא ינצל את הכרטיס כלל וכשתחליף אני מבטיח שתיהיה מרוצה...זה כרטיס מאוד מאוד חזק....גירסאות הOC באות אם יש תקציב עודף...במקרה שלך אנחנו מנסים טיפה לחסוך אז אין נחיצות....

עזוב את התכונות...אתה היית רוצה כרטיס שיכול לטגן חביתה ושעושה רעש של טרקטור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים