פורסם 2007 במאי 2718 שנים ATX זה התקן...איזה דגם TRT/ART...?בכל אופן רוב הסיכוים שזה הTRT והוא אמור להחזיק את הPRO..
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר קיצר זה ממש חשוב לפני שאני מחליט .האם ללכת על הXT או על הPRO בהנחה שזה הספק שלי.. ???
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר חברים לא לזרוק סתם באויר תשובות ...אני מחליט על סמך זה..שוב אם הספק לא מתאים אז איך אני יכול לבדוק /או ההפך אם הןא מתאים
פורסם 2007 במאי 2818 שנים אנחנו לא זורקים כלום באוויר..הXT צרכן יותר גדול מהPRO והספק שלך לא יחזיק אותו+כל המערכת שלך..
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר אנחנו לא זורקים כלום באוויר.. הXT צרכן יותר גדול מהPRO והספק שלך לא יחזיק אותו+כל המערכת שלך.. טוב אם ככה אז אני יסגור על הPRO ....למרות שההבדל הוא רק 300שח חבל שהספק לא יכול להתאמץ עוד קצת תודה לכל המומחים
פורסם 2007 במאי 2818 שנים דבר 1 הוא ביכלל לא אמר מה המערכת שלו דבר 2 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261662.0 כאן נאמר שTRT יכול להחזיק XTX אז אין סיבה שלא יחזיק XTפותח האשכול הייתי מציע לך אם תירצה להיות בטוח ב100% פנה לפורום 'ספקיםו מארזים' וגם תרשום שם את מפרט המחשב שלך אה עידן אל תחשוב שאני מזלזל בך או משהו פשוט אני דווקא חושב שהTRT כן יחזיק
פורסם 2007 במאי 2818 שנים איפה בדיוק ראית בתרד הזה תגובה על זה שהוא מחזיק ?הוא שאל>>מישהו ענה לו וזהו...הוא לא ציין אם הוא קנה בסוף לא קנה ואם הספק החזיק...ואתה מוזמן לעיין בנתונים של הספק ושל הכרטיס ולהחליט בעצמך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.