פורסם 2007 במאי 2718 שנים שלום לכולם,היום התקשרתי להזמין מחשב ואמרו לי שהצורב DVD מדגם..LG GSA H42NK 18Xהם אמרו לי שאין אותו במלאי (או לפחות בצבע שחור)אז הם המליצו לי לרכוש את הצורב מבית NEC/SONY בתוספת של 5 ש"ח מהמחיר המקורי...לאחר התלבטות בין שני הצורבים, הוא המליץ לי ללכת על צורב מבית NEC... וקראתי ביקורות לא כ"כ מרנינות על הצורב הזהאז אשמח לחוות דעת מקצועית בנושאאו שתוכלו להפנות אותי לדגם מדוייק חלופי (אני רוכש מKSP) קישור --- > www.ksp.co.il אשמח אם תוכלו לתת לי מהמלאי שמה צורב אחר שנראה לכם שיוכל לשמש במקום הLGתודה מראש
פורסם 2007 במאי 2718 שנים בסטיקי עיינת ?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205624.0ואיזה דגם של SONY/NEC בדיוק ?
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר כן עיינתי ולא בדיוק הבנתי מה הולך שמה ומי נגד מי... והדגם שמופיע באתר של KSP אני לא יכול להיכנס כי המחשב שאני גולש עליו קצת הרבה דפוק
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר תודה, הייתה לי תחושה שזה חרא צורב אם מציעים לי אותואז נלך על SONY מה לעשות אין להם LG KSP באמת לא בסדר...
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אל דאגה.גם לKSP יש צורבים טובים כמו פיונייר (111D וגם סאטה בתוספת 30 שקלים) או הליטאון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.