פורסם 2007 במאי 2718 שנים קניתי את הכרטיס וקיבלתי עימו 2 משחקים.ברצוני לדעת אם Ghost Recon Advanced Warfighter נותן לי שם אפשרות לשחק ברשת או פשוט חשבון מוגבל?אני פשוט לא מצליח ליצור שם חשבון או כאשר אני יוצר חשבון דרך game spyאין לי אפשרות להכניס אותו במשחק, תמיד רשום שאני צריך שם משתמש לא פחות מ-3 אותיות ולא יותר מ-20בתודה מראש
פורסם 2007 במאי 2818 שנים שמע זה משחק מקורי ואמור לתת לך את כל האופציות וכמובן שיש לו סיריאל חוקי למהדרין אולי לא עשית משהו נכון בהרשמה............למשל השם משתמש כמו שציינת
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר טוב אז כך......נמצא הפיתרון: כאשר מבצעים את הרישום לשם משתמש דרך הממשק של המשחק אסור להשתמש בעכבר הוא גורם לבעיותזה באג ידוע של המשחק רשום בפורומים באירופה יש לבצע את הרישם של שם שמשתמש והסיסמה ללא נגיעה בעכבר ולאחר מכן ללחוץ על enterורק אז להמשיך את הרישום בעזרת ההעכברבתודה מראש על העזרה אייל
פורסם 2007 במאי 2918 שנים טוב אז כך......נמצא הפיתרון: כאשר מבצעים את הרישום לשם משתמש דרך הממשק של המשחק אסור להשתמש בעכבר הוא גורם לבעיותזה באג ידוע של המשחק רשום בפורומים באירופה יש לבצע את הרישם של שם שמשתמש והסיסמה ללא נגיעה בעכבר ולאחר מכן ללחוץ על enterורק אז להמשיך את הרישום בעזרת ההעכברבתודה מראש על העזרה איילאיזה באגים טמטום אלוהיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.