עבור לתוכן

מתאם IDE לUSB 2.0

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם, היום רכשתי מתאם IDE שמחובר להארדיסק פנימי של WD 120 ג'יגה, ומצדו השני מחובר לUSB 2.0. העניין הוא ככה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק כל היואסביים האחרים שמחוברים מנוטרלים אוטומטית (אינטרנט שמחובר על ידי PC PORT) של 2WIRE וסורק של CANON.

אני לא מבינה מה הבעיה, ברגע שאני מחברת את ההארדיסק דרך היואסבי האינטרנט מתנתק ברגע שאני מנתקת האינטרנט חוזר, אני לא ממש מבינה מה לעשות.. זה לא שהוא מופעל חשמלית על ידיי היואסבי יש לו חיבור חשמלי נפרד.

מה עושים? למה החיבור של היואסבי 2 של ההארדיסק עולה על שאר החיבורים?

תודה על כל עזרה :(

פורסם

תרשמי בבקשה את המפרט המלא של המחשב כולל איזה ספק יש ברשותך

פורסם
  • מחבר

מעבד amd athlon 64 am2 5600 2.8 ghz

לוח אם asus m2n-e

זיכרון twinmos 2x1042 800 mhz

מארז antec sonata 2+450w

הספק צורף לי יחד עם המארז, ספק של אנטק 450 וואט.

כרטיס מסך leadtek px8600gts 256 mb

זהו נראה לי,

עזרה!!! בנוסף נבדק העיניין עם הסורק , הוא דווקא עובד, הבעיה היא בpc port האינטרנט מתנתק לי ברגע שאני מחברת את ההארדיסק דרך היואסבי (הפיסי פורט מחובר דרך יואסבי גם כן).

תודה,

דפנה.

פורסם

דפנה,

תנסי לבדוק 2 דברים:

1. תחברי את הדיסק קשיח לחיבור USB אחר

2.תבדקי את המתאם על מחשב אחר, ותראי האם התופעה עדיין קיימת, יכול להיות כי המתאם תקול

פורסם
  • מחבר

זה בסוף הסתדר העיניין עם המתאם, אני לא חושבת שהמתאם תקול, חיברתי את זה לכל היואסביים וזה עדיין עשה בעיה, אבל פתאום זה הסתדר, אבל העיניין של האינטרנט עדיין מציק. אני לא יכולה לחבר את ההארדיסק ולהישאר מחוברת לאינטרנט תוך כדי, אני לא מבינה למה, אחד נתקל בשני...

פורסם

מערכת הפעלה הינה WindowsXP עם SP2?

פורסם

המודם הוא מודם USB?

פורסם

כל היואסביים האחרים שמחוברים מנוטרלים אוטומטית (אינטרנט שמחובר על ידי PC PORT) של 2WIRE וסורק של CANON.

פורסם
  • מחבר

כן מערכת הפעלה ווינדווס אקס פי, אספי 2...

חשבתי לעבור לויסטה.. אולי זה יסדר לי הרבה בעיות שיש...[br]פורסם בתאריך: 28.05.2007 בשעה 17:38:34

ok

הצלחתי ברמה מסויימת לעקוף את הבעיה, את ההארדיסק הפנימי שעשיתי ממנו חיצוני הוא מצליח לקרוא בלי בעיה, ופשוט החלפתי חיבורים לאינטרנט, את הpc port שמחובר דרך היואסבי העברתי למחשב אחר, ואני העברתי לעצמי את הרכזת אינטרנט של ה- 2wire עצמו למחשב שלי ואני מצליחה לגלוש בלי בעיות+ההארדיסק שמחובר... לפעמים מחשבים זה כאב ראש!

גם הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך שיש לי, כרטיס מסך מצויין לפי דעתי ופשוט כל פעם אחרי שהתקנתי דרייברים והפעלתי וידאו במחשב הוא הראה את זה עם שלג ורוד גם בהגדרות בקרה עצמן של האנבידיה בהגדרות תצוגת וידאו הוא הראה את זה עם שלג, והתקנתי פתאום משחק בשם JTF ואז הסתדרה הבעיה לחלוטין, גרררר

מחשבים זה משהו! גם החזקים והמצויינים ביותר עושים בעיות חחח

פורסם

העיקר שהסתדר :yelclap:

בעיקר מתאמים שונים זה כאב ראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים