פורסם 2007 במאי 2718 שנים שלום,חיפשתי מידע על זה בפורום ולא מצאתי..יש לי דיסק מקורי של המשחק והוא מתקין טוב אבל אחרי כן הוא מתקין איזה תוכנה קטנה שאמורה לבדוק אם הדיסק מקורי או לא ואחרי הRESTART הוא מוציא שגיאה שהתוכנה שבודקת את הדיסק היא לא תואמת VISTA..האם יש למישהו מושג איך פותרים את זה?תודה רבה
פורסם 2007 במאי 2818 שנים רק עכשיו שמתי לב שזאת בדיוק אותה בעיה כמו שיש לי בנסיך הפרסי...מצטרף לשאלה....
פורסם 2007 במאי 2818 שנים אתם יכולים לנסות שתי דבריםהריאשון לחפש עידכון באתר של המשחק שמתקן את בעית התאמיות לויסטההדבר השני שאתם יכולים לנסות (בתנאי שהבעיה היא אכן רק בתוכנה שבודקת מקוריות ולא במשחק עצמו)זה להוריד patch או crack שמאפשר לשחק במשחק בלי הדיסק המקורי,זה חוקי לגמרי אם באמת יש לךאת הדיסק המקורי.ההיתי נותן לך שם של אתר אבל אני לא בטוח מה המדיניות של הפורום בנושאאז אתה יכול לפנות אלי בפרטי ואני אתן לך שם של אתר טוב.בכל מקרה אני רוצה שיהיה ברור שאני נגד פירטיותבמשחקי מחשב ושהעצה היא רק בשביל מי שיש לו את המשחק המקורי.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מישהו הביא לי את הפיתרון,תוריד ותתקין את זה:http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zipזה פתר לי את הבעיה בנסיך הפרסי וזאת אותה בעיה בדיוק כי יש להם אותה הגנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.