עבור לתוכן

בעיה בBF2142 !!! דרייברים??

Featured Replies

פורסם

ובכן,לפני כשבועיים פתחתי פה ת'ארד על זה שהמחשב קופא לי במשחקים כבדים כגון LOSTPLANET וBF2142....

באתי לחנות שקניתי בה, IQPC, ודרך אגב הם פתחו לי אתהדלת כמו לבן בית וניסינו לפתור את הבעיה אני ושני טכנאים שם.. ללא הצלחה מבחינה חומרתית.

ז"א, החלפנו מעבד, לוח אם, ספק ניסינו גם 400 גם 500 ליברטי וכמובן כרטיס מסך, וגם עם מערכות אחרות ניסינו... והבעיה לא נפתרה.

לבסוף, קראתי בפורומים שונים שיש בעיה עם הLOSTPLANET והBF2142 מבחינת דרייברים שבאים לידי ביטוי בפריזים שמצריכים RESET.

הפתרון שהוצע שםהוא החלפת הדרייברים ל160.02 של אנוידיה.. בטא... וכך עשיתי. החדשות הן שבLOSTPLANET הכל מצויין ורץמעולה ללא תקיעות ואפילו הFPS עלה באיזה 2-3 בממוצע, אבל בBF2142 עדיין יש פריזים מעצבנים לפעמים כעבור 5 דקות, ולפעמים לאחר 3 שעות.

למישהו יש רעיון מה לעשות? מה להתקין? איזה דרייבר יכול להיות יציב בהכל?!?!?

זה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

ניסת לפרמט :P

פורסם

אין ברירה, חכה לדרייבר שייצב את העניין.

פורסם

המנוע של BF2142 הוא לא משהו, לחבר שלי מבריטניה יש גם בעיות FREEZES בBF2142 כמעט קבוע, מה שקצת עזר לו ליצב תעניין זה לתת לBF2142 חשיבות גבוהה דהיינו בTASK MANAGER HIGH PRIORITY, בקיצור דרך של המשחק כנס למאפיינים ואז קיצור דרך ובשורה של מטרה תרשום :

C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "BF2142" /high "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142exe"

כולל הנקודתיים הסוגריים, או אם אין לך ווינדוס 64 ביט אלא XP 32BIT הרגיל ובהנחה שהמשחק מותקן על C:

C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "BF2142" /high "C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142.exe"

פורסם
  • מחבר

ניסת לפרמט :P

אין צורך, נוסה גם כל העניין עם מערכת חדשה לגמרי. זו בעיית דרייברים, עובדה הLOSTPLANET לא נתקע לי יותר....

המנוע של BF2142 הוא לא משהו, לחבר שלי מבריטניה יש גם בעיות FREEZES בBF2142 כמעט קבוע, מה שקצת עזר לו ליצב תעניין זה לתת לBF2142 חשיבות גבוהה דהיינו בTASK MANAGER HIGH PRIORITY, בקיצור דרך של המשחק כנס למאפיינים ואז קיצור דרך ובשורה של מטרה תרשום :

C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "BF2142" /high "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142exe"

כולל הנקודתיים הסוגריים, או אם אין לך ווינדוס 64 ביט אלא XP 32BIT הרגיל ובהנחה שהמשחק מותקן על C:

C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "BF2142" /high "C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142.exe"

תודה, מקווה שיעזור ושיגיעוכבר דרייברים חדשים ומתאימים במיוחד לBF2142.

פורסם

האם הסרת לחלוטין את הדריבר הקודם לפני התקנת החדש?

פורסם
  • מחבר

כמובן שהסרתי תדרייבר , דרך הוסף\הסר תוכניות כמובן :D

פורסם

המשחק מעודכן?

פורסם
  • מחבר

ברור... זה דרייברים לא שום דבר אחר..

יש פה מישהו עם לוח 965pds3 ו8800 320MB?? שחווה את אותה הבעיה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים