עבור לתוכן

שלום, שאלה בקשר להורדת, ומהירות ההורדה..

Featured Replies

פורסם

(מצטער אם זה לא הפורום המתאים לפרסום ההודעה/ עובר על חוקי הפורום, הסתכלתי בחוקי הפורום ולא ראיתי משהו שסותר את זה.. (אולי פיספסתי) אם כן אז אשמח להעברת ההודעה/מחיקתה)

היי :hi:

מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 (הספקית נטוויזן תשתית בזק), אני מוריד דברים באימיול.. לדעתי הדברים יורדים ממש לאט.. 5KB לכל הקבצים יחדיו (וזה עוד מצב טוב יחסית \: ) ויוצא מצב שלוקח לקובץ מסויים לרדת יותר מחודשיים... (למרות זה קובץ די נפוץ..)

ככה זה אצל כולם?

יש מה לעשות בנידון?

אולי הבעיה בתוכנה ויש לכם המלצה לתוכנה אחרת? (כמו ששמתם לב אני לא בקיא בעניין :) )

(לפני שבועיים עברנו ממהירות 750 ל1.5 אבל עדיין אין שינוי, ישנה רשת אלחוטית אבל המחשב השני הוא מחשב נייד שלא מוריד דברים..)

תדה..

פורסם

גם נטוויז'ן חוסמת פורטים

רק מי שיש לו תשתית + ספק של בזקבינלאומי לא סובל מהתופעה הזאת

פורסם
  • מחבר

מה אפשר לעשות?

פורסם

לעבור לבזקבינלאומי.היחידה שלא חוסמת פורטים.

פורסם

אתם בטוחים שזו חסימה? נשמע יותר כמו הגבלת מהירות (traffic shaping).

פורסם

צודק.תקרא לזה מגבילה מהירות-חונקת את הפורטים.

פורסם

אז תשנו את הפורטים. קשה לי להאמין שהם עושים layer 7 shaping, זה הרבה יותר מורכב וגוזל הרבה יותר משאבים.

פורסם

באימיול עוד אפשר להסתדר

אבל בביטורנט הם חוסמים פורטים קבועים שדרכם מתחברים לטראקר

ואז אי אפשר לעשות כלום

פורסם

אז תשנו את הפורטים. קשה לי להאמין שהם עושים layer 7 shaping, זה הרבה יותר מורכב וגוזל הרבה יותר משאבים.

layer 7? application?

ממש לא נראה לי, אני מאמין שזה יותר לכיוון של layer 3 = router (אני מקווה שאני לא טועה, המון זמן לא התעסקתי בכל השכבות ובכלל ברשתות, פדיחה :silly: )

פורסם

ההגבלה יכולה להתבצע או בשכבה 4 (ברמת הפורט) או בשכבה 7 (ברמת האפליקציה). ברמת האפליקציה קשה יותר לביצוע, אבל קשה יותר לעקיפה. ברמת הפורט קל מאוד לביצוע אבל גם קל לעקיפה - מספיק לשנות את הפורט.

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות?

כל מי שלא בבזק מוריד על 1-2KB לקובץ (וזה גם פעם ב..) באימיול?

יש לכם המלצה לתוכנה אחרת בסגנון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים