עבור לתוכן

Radeon HD 2900 is Not HD

Featured Replies

פורסם

Contacting AMD, they confirmed that UVD is available only in the 65nm HD 2600 and HD 2400 series.

כמו שה 8800 של NVIDIA לא הכי מסתדר עם תכנים של HD

ככה גם ה 2900XT

מה שכן הסדרות החלשות יותר של AMD (2600,2400) ושל NVIDIA (8600,8500) כן מותאמות לתכני HD ופחות למשחקים

אומרים שזה ייפתר בעזרת דרייברים חדשים

פורסם

עניין של דרייברים...

פורסם

רק תן לי לנחש.

שוב לחכות נכון?

פורסם

מישהו אמר בנושא אחר "לחכות זו המילה המרכזית כשמדובר בAMD"

וואלה צודק.

פורסם

רק תן לי לנחש.

שוב לחכות נכון?

אני לא נביא אבל ATI יודעת להשיב מלחמה...

פורסם

"AMD's Radeon HD 2900 might be facing its greatest threat: a scandal and a lawsuit"

מה שלא תרגמת זה שיכול להיות ש ATI עלולה לעמוד בפני תביעה.

ממש קומבינה מה שהולך שם,באותיות הקטנות רשום שלא כל משפחת כרטיסי סדרת 2000 תכיל את כל התכונות הנדרשות

לAVIVO ויכול להיות שצריך מוצר משלים בכדי להשתמש בכל תכונות הavivo בחלק מהכרטיסים.

פורסם

אז עכשיו יש לכרטיס vivo ‎‏ או לא???

פורסם

שלח הודעה למוסרי יש לו את הכרטיס.

פורסם

נו? איפה כל אלא שירדו על נוידיה לגבי 8800 וHD ? הממ?

רק הערה קטנה. אני לא יודע למה זה ברור רק לי ולא לאף אחד אחר... אבל גם בNVIDIA וגם בATI יודעים שלמשתמש שקונה 8800GTS ומעלה או 2900 יש בד"כ מכונה שלא תיהיה לה בעיות להריץ סרטי HD שיפוענחו ע"י המעבד (אתה מכירים מישהו עם סלרון/סמפרון ו8800GTS/GTX או 2900XT ).

פורסם

צודק, אבל זה עדיין מאד נחמד כשיש את התכונה הזאת, אפילו לכרטיס החזק ביותר של החברה.

אחרי שראיתי שעם UVD, שימוש המעבד יורד ל-5-20% עם סמפרון 2800+, זה אומר שעם מעבד חזק יותר כמו ה-C2D או ה-X2, אתה אולי בקושי תגיע ל10% שימוש, וזה משאיר אותך עם הרבה מאד כוח עיבוד שיכול באותו הזמן לעשות דברים אחרים.

פורסם

רגע רגע תנו לי להבין משהו.

זה שאומרים שה8800 לא תומך HD לא אומר שלא נוכל להריץ סרטי HD

כמו שצריך עליו?

זה רק אומר שהוא לא יכול לקחת על עצמו את העיבוד?

פורסם

כן

פורסם

צודק, אבל זה עדיין מאד נחמד כשיש את התכונה הזאת, אפילו לכרטיס החזק ביותר של החברה.

אחרי שראיתי שעם UVD, שימוש המעבד יורד ל-5-20% עם סמפרון 2800+, זה אומר שעם מעבד חזק יותר כמו ה-C2D או ה-X2, אתה אולי בקושי תגיע ל10% שימוש, וזה משאיר אותך עם הרבה מאד כוח עיבוד שיכול באותו הזמן לעשות דברים אחרים.

כשאתה רואה סרט אתה בד"כ מרוכז רק בו, אבל, אצלי לה היתה בעיה להריץ סרט בHD ולהריץ כל מיני תוכניות אחרות ברקע (אפילו משחק) . מעבדים מודרניים לא נאבקים עם זה עד כדי כך... אגב, סמפרון 2800.. אממ... זה לא C2D כן? גם חד ליבה (יש הרבה הבדל פה) , טכנולוגיה מיושנת יחסית וגם גרסא מוחלשת של הA64... אתה לא תקנה 2900XT או 8800 למחשב עם סמפרון 2800...

פורסם

הקצנה היא דרך טובה לקדם מכירות :nixweiss:

אפשר לראות את זה גם בשוק המשחקים. HL2 דורש חצי מהדרישות מערכת של משחקים אחרים ברמה שלו. NV ו ATI צריכות למצוא דרך לשמור על הכנסות אז הן דורשות ליצור משחקים כבדים יותר, למה שכרטיס מסך יוכל להציג סרט בצורה חלקה אבל במשחק שהגרפיקה שלו היא חצי ממה שיש בסרט יעבוד על 5FPS :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים