עבור לתוכן

חדש פלוס שאלה איך עושים OC

Featured Replies

פורסם

היי לכולם אני חדש קניתי מחשב ב 6130 שח ב ksp

E6600

ASUS P5B

1GB RAM 667 DDR2

ASUS 8800GTX 768MB

WD 250GB

אני יקבל את המחשב ביום שני הקרוב

אני רוצה לדעת איך עושים OC למעבד בלי ליפגוע בו כי אני לא יודע לעשות

שדיברתי עם התכנאי שלי הוא אמר לי שעם אני עושה oc אני הורס את המעבד זה נכון ?

פורסם

קודם כל, ברוך הבא לפורום.

ביצוע המהרה (OverClocking) למחשב ע"י מישהו שאין לו מספיק ידע בנושא עלולה להיות מסוכנת בעיקר כי היא מביאה לעליית טמפ' הרכיבים. אם אתה מתכנן לבצע המהרה למחשב שלך כדאי שקודם תלמד כדי שתדע מה אתה עושה. פה באתר פורסמו מדריכים בנושא: מבוא לאוברקלוק, מדריך להמהרת המעבד ומדריך להמהרת כרטיס המסך.

בקשר למחשב שהזמנת, לדעתי 1GB של זכרון זה מעט מדי למחשב חדש. אני במקומך הייתי לוקח 2GB (ואם זה בעייתי מבחינת התקציב הייתי לוקח מעבד או כרטיס מסך חלש יותר).

ודבר אחרון, ע"פ חוקי הפורום יש לכתוב כותרת עניינית שתכיל את השאלה הכללית של הדיון ולכן רצוי שתשנה את הכותרת בהתאם (ע"י עריכת ההודעה הראשונה בדיון).

פורסם
  • מחבר

שמע אחי אבל אני לא יודע על איזה מדריך להשתכל מה אני עושה אני רוצה להתחיל מ 0 אתה מבין?

ולגבי הזיכרון אני ישדרג עוד חודש חודשיים אתה מבין?

פורסם

ביצוע המהרה (OverClocking) למחשב ע"י מישהו שאין לו מספיק ידע בנושא עלולה להיות מסוכנת בעיקר כי היא מביאה לעליית טמפ' הרכיבים. אם אתה מתכנן לבצע המהרה למחשב שלך כדאי שקודם תלמד כדי שתדע מה אתה עושה. פה באתר פורסמו מדריכים בנושא: מבוא לאוברקלוק, מדריך להמהרת המעבד ומדריך להמהרת כרטיס המסך.

מן הסתם אתה מתחיל במבוא...

לגבי הזיכרון, מקווה שלקחת את הגיגה בסטיק אחד ולא ב2X512

ודבר אחרון, ע"פ חוקי הפורום יש לכתוב כותרת עניינית שתכיל את השאלה הכללית של הדיון ולכן רצוי שתשנה את הכותרת בהתאם (ע"י עריכת ההודעה הראשונה בדיון).

אל תתעלם מזה אחרת הדיון ינעל

פורסם
  • מחבר

חברה הדיון ממש הרוך אין סיכוי שבאמת מישהוא יקרא את הכל אבל אני יודע שזה לא אמור להיות כזה מסובך תאמינו לי אם מישהוא היה עושה מדריך מוקלט זה היה הרבה יותר קל אתם לא יכולים להביא לי מדריך יותר קל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים