עבור לתוכן

HD2900XT בביקורת אצל Xbitlabs

Featured Replies

פורסם

אז למה לא עשו GTX8900 \8950GTX.?אתה מדבר שטויות.

זה הולך להיות דור חדש בכרטיסי מסך.[br]פורסם בתאריך: 26.05.2007 בשעה 17:20:51

ומעניין מאוד למה ביו שוק נדחה לסוף אוגוסט כי הם רואים שכרטיסי מסך מדור 8800 לא ייתנו ביצועים טובים למשחקים
  • תגובות 121
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראי את ההדגמה של המשחק כמעט בוודאות הוא רץ על 8800 ורץ טוב.

משחקים נדחים כל הזמן זה לא משהו חדש.

שטויות? אוקי אז תחכי עד שהכרטיסים יצאו ותראי אוקי?

פורסם

את הגעת למסקנה של 8800 לא מתאים למשחקי DX10 בגלל משחק אחד שהוא בטא/אלפא עם מנוע שכתוב בצורה נוראית ושלא מראה את הגראפיקה של DX10? :screwy:

מסכים איתך הפעם, LOST PLANET פורט גרוע בכל רמח אבריו, אפילו על DX9 עובד חרא.

פורסם

ועוד אומרים שכרטיסי ה-DX10 מריצים DX9CA טוב, אפילו הם מתקשים עם LOST PLANET, בקיצור, גלית, הדמו המעאפן הזה לא נחשב.

פורסם

לפי הביקורות ברשת אני מתחילה לחשוב שגם 8800 וגם 2900XT לא שווים לפי התוצאות של המשחק LOST PLANET הכרטיסים הללו לא מתאימים לדירקט איקס 10 ולפי דעתי CRYSIS לא סתם לא יצא עוד, כי הוא יידרוש בטח כרטיס מינימום 8800GTS אתם תראו!

הלו תסתכלי טוב על התוצאות! התוצאות בDX9 גרועות כמו בDX10. מה שאומר שהמשחק נכתב בצורה לא טובה ולא הכרטיסים נבנו לא כמו שצריך.

למישהו יש בנצ'ים של ג'יפורס 7/רדאון 1000 על המשחק הזה? זה יעזור לחזק את טענתי שלמשחק יש מנוע מטומטם.

פורסם

גם אם Lost Planet הוא פורט גרוע, בשורה התחתונה כרטיסי הDX10 הם פשוט חלשים מידי, ומקדימים את זמנם.

הן מבחינת דרייברים, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת משחקים.

אני באמת לא מוצא סיבה טובה לקנות כיום כרטיס DX10 בידיעה שמשחקי DX10 שעתידים לצאת בחודשים הקרובים ירוצו ככה-ככה על הכרטיס שלי.

כמו שאמרתי לא פעם - הבשורה היחידה שהDX10 הביא לנו עד היום הוא ירידת מחירי כרטיסי הDX9.

בעוד כמה חודשים הDX10 יהיה רלוונטי יותר . מכל הבחינות.

פורסם
  • מחבר

אין לי כוח לקרוא את כל הדיון פה אבל הפאנבויים של NV אכלו ***.

:lol: :lol: :lol:

תאמין לי אף אחד לא רוצה מפעל תעשייה בבית ותנור בקיץ.

8800GTS 640MB אולי חלש מ HD2900XT ב5-10% אבל את זה אפשר לסדר באוברקלוק, מה שב HD2900XT תיצטרך ספק מיוחד ולהחליף קירור אם אתה לא רוצה תנור חם עוד יותר

פורסם

8800GTS 640MB אולי חלש מ HD2900XT ב5-10% אבל את זה אפשר לסדר באוברקלוק, מה שב HD2900XT תיצטרך ספק מיוחד ולהחליף קירור אם אתה לא רוצה תנור חם עוד יותר

Terjen כבר הוכחתי לך ש-8800GTX מגיע ל-102 מעלות, ו-GTS מגיע ל-92 מעלות, מדוד מ-PCB.

לפחות ה-2900XT שומר על טמפ' קבועה של 90 מעלות.

פורסם

גם אצלי זה תנור, אבל מה לעשות? מחממים שניצל או עוף נגיד והתנור לא עובד :P

חכה לכרטיסי ה-65nm של ATI, אנשים יישתמשו בהם כדי לקרר את בקוק הקולה שלהם.

פורסם
  • מחבר

Terjen כבר הוכחתי לך ש-8800GTX מגיע ל-102 מעלות, ו-GTS מגיע ל-92 מעלות, מדוד מ-PCB.

לפחות ה-2900XT שומר על טמפ' קבועה של 90 מעלות.

הוכחות בתמונות?

גם אצלי זה תנור, אבל מה לעשות? מחממים שניצל או עוף נגיד והתנור לא עובד :P

זה לא רק תנור,גם מפעל תעשייה .

דביר שני :אתה יכול רק לחלום שR650 יהיה יותר קר מG92

פורסם

תיזהר, בסוף החלום הזה יתגשם, ויצא שאתה פלטת פה שטויות לכל אורך הדרך :smile1: זה שאתה לא מת על ATi לא אומר שאתה חייב תמיד לצדד ב-NVIDIA בצורה עיוורת.

פורסם

הכרטיסים של ATI תמיד יותר חמים מ-NV , (חוץ מסדרה 5XXX של NV)

פורסם

גם אצלי זה תנור' date=' אבל מה לעשות? מחממים שניצל או עוף נגיד והתנור לא עובד :P

[/quote']

אני רואה שהמילה "חכה" נהייתה ממש אבן יסוד בכל שיחה שקשורה לAMD.

גם אם Lost Planet הוא פורט גרוע, בשורה התחתונה כרטיסי הDX10 הם פשוט חלשים מידי, ומקדימים את זמנם.

הן מבחינת דרייברים, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת משחקים.

אני באמת לא מוצא סיבה טובה לקנות כיום כרטיס DX10 בידיעה שמשחקי DX10 שעתידים לצאת בחודשים הקרובים ירוצו ככה-ככה על הכרטיס שלי.

כמו שאמרתי לא פעם - הבשורה היחידה שהDX10 הביא לנו עד היום הוא ירידת מחירי כרטיסי הDX9.

בעוד כמה חודשים הDX10 יהיה רלוונטי יותר . מכל הבחינות.

הם לא חלשים בכלל מאיפה הבאת את זה?

איזו ידיעה? אתה יודע דברים שאנחנו לא? תספר לכולנו.

פורסם

הכרטיסים של ATI תמיד יותר חמים מ-NV , (חוץ מסדרה 5XXX של NV)

גם בשוק :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים