פורסם 2007 במאי 2518 שנים no hebrew sorryi have a torjan horse on my computer and i cant delete it...nod32 cant delte it and also adawarei tried deleting it on safe mode but it didnt work towhat can i try next?or maybe i didnt do it right,how can i delete it?and i dont know if its related but i cant choose a picture as the desktop backgroundonly colorsthanks in advance
פורסם 2007 במאי 2518 שנים איך אתה יודע שזה סוס טרויאני ?מה אתה בדיוק מנסה למחוק ?מה קורה שאתה מנסה למחוק ?תן יותר עובדות.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר the nod32 say its a torjan and when its trying to delete it it says "file is locked" or somthing like thatwhen i try to delete it the regular way (shift+del) it say the file cannot be deleted because it in use or protected somthing like thatthe file name is begbebg.dll i think im not at home right now so i cant checkby the way i also tried system restore and it didnt help also
פורסם 2007 במאי 2518 שנים תנסה לעשות rename לשם אחר ואז תמחק אותו.כמובן דרך ה cmd ולא דרך windows explorerתודיע ותביא שם מדויק לקובץ אם אתה רוצה שנאמת לך שזה סוסלא כדאי לסמוך באופן אוטומטי על תוכנות אנטי וירוס
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר i tried to delete it with "cmd" on safe mode... im not sure how to rename so if you can tell me how to do itand i need to do it on safe mode?
פורסם 2007 במאי 2518 שנים לא יזיק לך לעשות חיפוש ב safe mode יש הוראות הפעלה באנגלית>"רק ב safe mode " ותעדכן מה קורה... http://siri.geekstogo.com/SmitfraudFix.php
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר ok thank you i will try it when il get home and tell you how it worked
פורסם 2007 במאי 2518 שנים תנסה עם התוכנה UNLOCKER שיסגור את הPROSSES שלא נותן לך למחוק את הקובץ או לשנות את השם
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר אוקיי אני בבית עכשיו...השם של הקובץ זה- ebgbebg.dll היה גם ebgbebg.dll.bak אבל אותו הצלחתי למחוקעכשיו אני ינסה למחוק את הקובץ השני בדרכים שאמרתם[br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 17:46:04לא עבד השינוי שם בSAFE MODE אני עכשיו ינסה עם ה-UNLOCKERגם הUNLOCKER לא עבד :-[
פורסם 2007 במאי 2518 שנים יש לך live cd כלשהוא ?אם יש לך אז אתה יכול לעלות ממנו ואז למחוק את הקובץ בשניה.אם אין לך - תוריד למשל 7.04 ubuntu. זה לינוקס חדש דנדש וממש ממש טוב.CD אחד. אתה צורב אותו, עולה ממנו, פותח את הכונן של החלונות, מאתר ומוחק את הקובץ. קל ופשוט.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר אין לי מושג איך להשתמש בזה...אני לא רוצה להרוס תמחשב פשוט כדאי לעשות את זה גם אם אני לא יודע מה זה? יש סיכוי שיהרס משו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.