פורסם 2007 במאי 2518 שנים יש לי 4400 עשיתי אוברקלוק לא גדול ל2.6 והטמפרטורת מעבדים עומדת על 42 בערך ויש לי את הטוניק מכוון כמעט עד הסוף השאלה אם זה בסדר?כמו כן עוד שאלה..בתוכנת אוורסט רשום לי cpu 20 מעלות cpu#2 42 מעלותcpu#1 42 מעלותמה שאני רוצה לדעת זה מה זה בכלל הcpu 20 מעלותכי השניים אני יודע שזה הליבות ומה זה אין לי מושג אם מישהו יודע.....שיגידתודה
פורסם 2007 במאי 2518 שנים בעייתי לקבל את הטמפרטורה האבסולוטית למעבד שלך אז הכי פשוט לדעתי היא לבדוק (עם אותה התוכנה!) את הטמפרטורה בזמ שהמחשב במהירות סטוק ואז להשוות לטמפ' באוברקלוק. אם תראה שהעליה בטמפרטורה לא משמעותית סביר להניח שגם תוכל להנמיך את המאוורר של הטוניק ולהינות מהשקט (Enjoy the silence)
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר בתוכנה speed fan הוא רושם לי core 0:27c core 1:27ctemp1:45c שזה נראה לי הלוח אםtemp2:20c שזה אין לי מושגאז יוצא לי ממש לא להבין מה בערך הטמפרטורה כי בין האוורסט שהם על 42 בערך ובין הספיד פאן שזה 27 מעלות יש הרבה הבדלהקטע שאני רוצה להמשיך את האובר עד 3 גיגה הרץ אני יודע שלא אמור להיות בעיה להגיע לזה אבל אני רוצה לדעת בערך מה הטמפרטורה...ועוד שאלה קטנה..כמה זה טמפרטורה סבירה עבור הלוח אם של ג'יגה בייט 965p-ds3?
פורסם 2007 במאי 2618 שנים ההבדל של 15 מעלות בדיוק במדידה בין התוכנות הוא לא מקרי ונידון פה ובהרבה מקומות אחרים.סביר להניח שהטמפרטורה האמיתית היא 42 מעלות, טמפרטורה סבירה למעבד הזה היא פחות מ-70 מעלות.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים אין הרבה הבדל המעלות בין טוניק במינימום RPM לטוניק במקסימום RPM,הקטע של הטוניק שהוא עובד טוב בOC,אז אם תעלה קצת את הOC אתה אמור לראות שהטמפ' לא משתנה יותר מדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.