עבור לתוכן

קירטוע בעת תצוגת משחקים.

Featured Replies

פורסם

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אז אם לא אבקש את סליחתי, בכל אופן אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי עם כרטיס מסך של לדטק px8600 gts 258mb

קיבלתי יחד עם זה שני משחקים אחד מהם הוא סיריוס סם השני הוא JTF בכל אופן בעת הפעלת המשחק של סיריוס סם יש קירטועים בכל התצוגה של המשחק ממש אי אפשר לראות כלום התצוגה שבורה לגמריי ואין לי מושג איך מסדרים את זה התקנתי את כל הדרייברים המתאימים לכרטיס המסך הזה, אולי תוכלו לעזור לי מה גורם לזה שאין תצוגה חלקה זה בכל זאת כרטיס מסך חזק מאוד!

המשחק JTK התצוגה חלקה לגמריי למרות שלפעמים יש מעין פסים שעוברים כאילו מקרבים פלאפון למסך... אבל זה הרבה יותר חלק מהסיריוס סם, מה אני יכולה לעשות כדי לסדר את זה?

אני מתה לשחק כבר :(

אודה לכם על כל עזרה,

תודה, דפנה.

פורסם

עידכנת דרייברים?

פורסם

איזה משחק זה JTF ?

התופעה הראשונה ניראת נורמלית לגמרי פשוט תוריד את ההגדרות הגרפיות,פילטרים ובעיקר רזולוצייה וכ.מ שלך לא כל כך חזק...

התופעה השנייה ניראה כמו שאטרינג אז פשוט תפעיל VSYNC.

פורסם

איזה משחק זה JTF ?

JOINT TASK FORCE, זה RTS מודרני בינוני למדי עם גרפיקה טובה.

פורסם
  • מחבר

שלום שנית, מזה VSYNC? איך עושים את זה?

ודבר שני הבעיה בכרטיס מסך גם נגררה לצפייה בסרטים/תוכניות טלויזיה זה לא מראה את זה חלק רואים ממש שלג ורוד על כל המסך צפייה, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר דרך האתר של נבידיה אבל כלום, אני משתגעת לא יודעת מה לעשות :(

פורסם

עם אפשר לישאול איזו גירסת דרייברים הורדת?

התקנת מקודדים?

פורסם

שלום שנית, מזה VSYNC? איך עושים את זה?

ודבר שני הבעיה בכרטיס מסך גם נגררה לצפייה בסרטים/תוכניות טלויזיה זה לא מראה את זה חלק רואים ממש שלג ורוד על כל המסך צפייה, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר דרך האתר של נבידיה אבל כלום, אני משתגעת לא יודעת מה לעשות :(

אופס, חשבתי שאת בן :-X

מה קורה הרבה נשים נכנסות לפורום הזה בזמן האחרון.

תורידי קודקים, לי היה גם פעם אחת בעיית צבעים ואז כאשר הורדתי והתקנתי זה נעלם לי אותה בעיה.

פורסם

אגב כמה זיכרון יש לך?

פורסם
  • מחבר

הזיכרון של הכ.מסך 256 זיכרון ראם 2 ג'יגה 800 מגה הרץ.

אתם יכולים להמליץ לי מאיפה להוריד את המקודדים?

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבעיה שאני לא יכולה לראות לא סרטים ולא תוכניות טיוי הוא מציג הכל עם שלג ורוד על כך הוידאו, בהגדרות של האנבידיה בהגדרות של הוידאו (adjust video color settings) רואים אפילו שזה מסך עם שלג ורוד, העיניין שלא משנה כמה אני משחקת עם הצבעים שם, שום דבר לא עוזר ועדיין רואים שלג אני כבר לא יודעת מה לעשות התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הלוח אם אסוס m2n-e

התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך עצמו מהאתר של אנבידיה (הגירסא הכי מעודכנת) התקנתי כל מיני קידודים, כלום לא עזר אני מיואשת, פאק זה כרטיס מסך חזק ורק קיבלתי אותו אתמול זה ממש מייאש, אי אפשר לצפות בכלום!

מיואשת ומחכה לעזרה,

פורסם

א) הכרטיס מסך הזה לא חזק.

ב) הוא חלש ב-DX9, ועוד יותר ב-DX10.

ג) תנסי להתקין את הדרייבר בגירסה 160.02, ותגידי עם הבעיה היסתדרה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי משהו, ברגע שאני מסירה את כל הדרייברים של הכרטיס מסך רואים חלק, התקנתי גם דריבר של האנבידיה אומגה לא עזר...

פורסם
  • מחבר

nope

לא עבד, אותה בעיה, כשנכנסים להגדרות צג הוידאו והוא מראה את המסך הקטן מימינו הוא מראה מסך עם כל הצבעים ושלג ורוד מאסיבי על כל המסך, וככה זה מתבטא בעת צפיית סרטים גם , ניסיתי לשנות הכל ושום דבר לא עוזר...הסרתי את הדרייבר ועכשיו אפשר לצפות חלק..

מה לעשות עכשיו?

פורסם
  • מחבר

מישהו? עזרה :(

ייתכן שהבעיה בחומרה (כרטיס המסך) ולאוו דווקא בתוכנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים