פורסם 2007 במאי 2418 שנים למה אחרי שאני קונה אוטו ובית ובא להתחרות במרוץ הראשון המשחק פשוט לא ממשיך(המשחק לא תקוע פשוט אי אפשר ללחוץ START להתחלת המרוץ)?מישהו נתקל בבעיה דומה?
פורסם 2007 במאי 2518 שנים גם אני נתקלתי בבעיה הזאת ופתחתי פה נושא בפורום.. אבל משום מה כנראה לאנשים לא בא לעזור או שאף אחד לא יודע..מקווה שמישהו יהיה נחמד ויוכל לעזור לנו לפתור את זה..
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר קבלו את המסך שיש בו את הבעיה......המצלמה מסתובבת ואי אפשר ללחוץ START[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2518 שנים ניראה לי שאין לך את האוטו המתאים למשימה, תבדוק שהמשימה הוא למכוניות בדרגת Fאו שאם זאת המשימה השניה כבר אז אתה אמור להתחרות עם מכונית שקנית לא המושכרת.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים חבר'ה מישהו יכול לעזור?אני מת לשחק כבר במשחק הזה... בבקשה ממכם מי שיודע מה הבעיה שיגיד לי
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אחי זה קשור לווארז..בגלל זה אני חושב שלא ענו לך..אתה צריך לההיכנס לתיקיה של הקראק יש שם תיקיה בשם Euro תחליף אותה עים התיקיה המקורית של המשחק וזה יעבודנ.ב אתה תשתעמם מהמשחק אחרי כמה שעות אחי
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר [br]פורסם בתאריך: 26.05.2007 בשעה 02:39:06אם כבר מדברים על בעיות במשחקי מחשב מישהו נתקל בבעיה במשחק פרו אבולושיין 5 ו-6?הבעיה היא שאחרי שאתה מתקין את המשחק ומפעיל אותו המשחק עולה ז"א הלוגו בהתחלה של קונמי עולה ואז יש מסך שחור והמשחק מפסיק להגיב ? מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.