פורסם 2007 במאי 2418 שנים הצורב מדגם:TSSTCORP CD/DVDW TS-H552Uאין לי שמץ של איזה חברה על ה'צורב עצמו כתוב שזה של טושיבה סמסונג ועוד איזה חברה שחכתי את שמה.בהתחלה הצורב עבד מצוין, אבל עכשיו הוא עושה בעיה מוזר...שאני מכניס דיסק CD רגיל הוא חושב וחושב ללא הפסקה...שאני מכניס דיסק DVD הוא קורא אותו אבל שאני ניכנס לדיסק הוא ריק.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים לי יש גם בעיה אבל עם צורב LG שאני מתקין את התוכנה שהגיע לי עם הצורב בשם InterVideo לא זוכר דיסק עם כמה תוכנות שלה קיצר אחת מהם משביטה לי את הצורב, והוא עושה לי בעיות, שאני מוחק אותה הבעיות נעלמו כמו שהם באו.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר זה צורב סמסונג, אתה מנסה דיסקים מקוריים או צרובים?דיסקים צרובים.עכשיו גילתי שיש דיסקים שצרבתי איתו שהוא לא צרב טוב, שאני ניכנס לדיסק הוא פשוט ריק. וחלק הוא כן צרב והם כן עובדים והוא קורא אותם...דיסקים CD-R רגילים הוא בכלל לא קורה.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים כמה זמן יש לך את הצורב? לי נראה שהוא פשוט הלך, הדיסקים שעליהם צרבת אל תזרוק אותם כי יש סיכוי גדול מאוד שכונן אחר כן יקרא.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר כמה זמן יש לך את הצורב? לי נראה שהוא פשוט הלך, הדיסקים שעליהם צרבת אל תזרוק אותם כי יש סיכוי גדול מאוד שכונן אחר כן יקרא.יש לי אותו כמה ימים אבל אני לא יודע מה עבר עליו..לא קיבלי אותו חדש..והדיסקים שצרבתי לא עובדים בדקתי במכשיר הDVD שלי..
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר נסה למצוא אם יש לו איזה עדכון קושחה, אם לא אז פשוט זרוק לפח וקנה חדש.מצאתי לו עדכון קשוחה באתר של סמסונג. - לחץ'>http://www.samsung.com/Products/OpticalDiscDrive/DiscontinuedODD/OpticalDiscDrive_DiscontinuedODD_TS_H552U.asp"]לחץ כאןזה אמור לעזור? אם כן איך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.