עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הוצאה בטוחה של דיסק און קיי

Featured Replies

פורסם

2 שאלות לי על ה"זכרון נשלף".יש לי את הcruzer u3 sandisk .

1.כאשר אני רוצה להוציא את הדיסק אני מבצע הוצאה בטוחה דרך השורת משימות,העניין הוא שגם לאחר שאני מקבל את ההודעה שאפשר להוציא התאורה בקרוזר לא נכבית,אני הבנתי שהיא אמורה לכבות,האם זה בסדר ?

2.הדיסק מחובר לצרור מפתחות יחסית כבד,זה יכול לגרום לנזק כזה או אחר לכניסת הusb במחשב (הכניסה למחשב נשלפת ישירות מהדיסק בדגם זה)

תודה מראש

• תגובות 30
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא צריך להשתמש בהוצאה בטוחה כלל. פשוט תוציא אותו כשאתה מסיים לעבוד.

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך להשתמש בהוצאה בטוחה כלל. פשוט תוציא אותו כשאתה מסיים לעבוד.

זה לא בריא .

הניתוק של הזרם בפתאומיות יכול לקלקל את ההתקן....

תחשוב על זה כמו בקצר או משהו כזה שהלוח אם יכול להישרף.

פורסם

אין שום קשר. הוצאה בטוחה רק דואגת שכל המידע שהיה בCACHE יכתב ולדיסק ולא יגרם אובדן מידע. ברירת המחדל האוטומטית של

WINDOWS לDOK היא למטב עבור שליפה מהירה כלומר ללא שימוש בכתיבה ברקע לזכרון. אין שום קשר למתח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אם אתה אומר...פשוט נראה לי הגיוני,מה עוד שבהרבה מקומות כתוב שמומלץ לעשות כך.

ומה לגבי השאלה השנייה שלי ?

פורסם

היא אמורה להיכבות.יש לי אותו דוק ונתקלתי בשתי מחשבים שבהם זה קורה.אולי יש לך בעיה בדרייברים של הUSB?אך כאמור זה לא קריטי.

פורסם

עקרונית הכי בטוח להוציא רק כאשר הנורית לא דולקת. עדיף קודם לצאת בכלל מה-u3 ואז ללחוץ לחיצה אחת עם כפתור שמאל של העכבר על האייקון הירוק של החומרה החדשה. אז הוא מראה לך ישר את שני הכוננים, וכשאתה מכבה אותם הנורית אמורה לכבות.

פורסם
  • מחבר

עקרונית הכי בטוח להוציא רק כאשר הנורית לא דולקת. עדיף קודם לצאת בכלל מה-u3 ואז ללחוץ לחיצה אחת עם כפתור שמאל של העכבר על האייקון הירוק של החומרה החדשה. אז הוא מראה לך ישר את שני הכוננים, וכשאתה מכבה אותם הנורית אמורה לכבות.

זה בדיוק מה שאני עושה,העניין הוא שהנורית לא נכבית.

המכשיר מעודכן ואין שום בעיה בדרייבר....

פורסם

כמו שאמרו, אין שום סיבה להשתמש בהוצאה בטוחה, זה רק קשור למנגנון השהיית הכתיבה (קאש) שמשפר ביצועים ובמקרה כזה אתה עלול לאבד מידע ואם הוא בדיוק כותב אף לפגוע בDOK.

כל מה שחשוב להקפיד זה לא להוציאו בזמן כתיבה או קריאה ולחכות שהמנורה תפסיק להבהב (כי זה באמת יכול להרוס).

פורסם

קובי, זה כי אתה בVISTA - הנורית שם לא נכבית.

עקרונית אם אתה מקנפג את הDOK שלך לפעולה בלי CACHING אז לא תיהיה לך בעיה להוציא בלי הוצאה בטוחה, אבל ממולץ לעשות את זה בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

או'קיי תודה רבה לכולכם.אני לא מבין למה דווקא בויסטה זה לא נכבה אבל לא משנה.(למרות שעשיתי עדכון)

אתם יכולים בבקשה לענות גם על השאלה השניה שלי ?

אני יודע שהיא קצת מוזרה,אבל תודו שאם חושבים עליה היא הגיונית קצת.

פורסם

סיכוי קטן מאוד שזה ישבור את הכניסה במחשב. אבל אם זה נשלף יש סיכוי לפגיעה במנגנון של הדיסק און קי. אבל אם לא נשבר לך עד עכשיו המנגנון הזה אז זה גם לא ישבר בעתיד (עקב משקל).

פורסם
  • מחבר

סיכוי קטן מאוד שזה ישבור את הכניסה במחשב. אבל אם זה נשלף יש סיכוי לפגיעה במנגנון של הדיסק און קי. אבל אם לא נשבר לך עד עכשיו המנגנון הזה אז זה גם לא ישבר בעתיד (עקב משקל).

אוקיי תודה רבה

פורסם

אז ככה:

מכמה דברים לא נכונים שקראתי כאן...

בתור אחד שעבד עם הספק של סאןדיסק, רצוי לעשות הוצאה בטוחה תמיד,

יש מלא אנשים שלא עושים את זה והדיסק און קי נשרף להם... ועדיף שתוציא את שאר המפתחות רק שיהיה לך ראש שקט...

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

מכמה דברים לא נכונים שקראתי כאן...

בתור אחד שעבד עם הספק של סאןדיסק, רצוי לעשות הוצאה בטוחה תמיד,

יש מלא אנשים שלא עושים את זה והדיסק און קי נשרף להם... ועדיף שתוציא את שאר המפתחות רק שיהיה לך ראש שקט...

אוקיי תודה רבה,זה מה שאעשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.