עבור לתוכן

מהו המעבד החזק ביותר ל-Socket 478?

Featured Replies

פורסם

א. על איזה מסך ורזולוציה אתה מפעיל את זה?

ב. תחזור לXP

בויסטה עם המפרט הזה יהיו לך לכל היותר ביצועים מאוד גבוליים, מה גם שלפני ארבע שנים עם כרטיס MX440 64MB לא נתקלתי בבעיות שתיארת.

(ועוד הייתי עורך וידאו איתו...). לגבי שידורי טלויזיה, האם אתה מחובר לממיר או שידורים מהרשת? לגבי אי הסינכרון בין קול ותמונה תבדוק טוב טוב את החיבורים מהיציאות למגבר ולטלויזיה עצמה. (אתה יכול לוודא במידה ואין לך אי-סינכרון על מסך סטנדרטי וללא חיבור למגבר).

OC לא יפתור את זה. מה גם שהמעבד הזה לא אוברקלוקר גדול ובטח שלא במארז HTPC.

בכל מקרה לא היו לי בעיות לעבוד בפורמט DV ובMPEG2 (לפני המרה ודחיסה) ואני לא מדבר על זמני המרה שם כן יש למהירות המעבד השפעה רצינית.

למען האמת גם לא היו בעיות מיוחדות עם CELERON או עם פנטיום 1.8

לגבי הASROCK אז הנה קישור:

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-VSTA

בעיקרון תוכל לחבר לו כל מעבד 778 1066 עד וכולל KENTSFIELD, הוא תומך גם ב400 או ב667 DDR2 (עד 2 ג'יגה כ"א אבל לא ביחד)

בסך הכל המון תמורה ל370 ש"ח בייחוד אם יש לך AGP והמון רכיבים ישנים, אה... וגם יעשה לך OC.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4140

לגבי מעבד, בעוד חודשיים E4300 יעלה כמו PD920 היום.

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מעבד AMD זול ולוח יספיקו...

אני חושב שלפנטיום 4 יש יתרון בוידאו על פני ATHLON 64. כך שמעבד זול לא יתן לו שיפור משמעותי.

פורסם
  • מחבר

א. על איזה מסך ורזולוציה אתה מפעיל את זה?

ב. תחזור לXP

בויסטה עם המפרט הזה יהיו לך לכל היותר ביצועים מאוד גבוליים, מה גם שלפני ארבע שנים עם כרטיס MX440 64MB לא נתקלתי בבעיות שתיארת.

(ועוד הייתי עורך וידאו איתו...). לגבי שידורי טלויזיה, האם אתה מחובר לממיר או שידורים מהרשת? לגבי אי הסינכרון בין קול ותמונה תבדוק טוב טוב את החיבורים מהיציאות למגבר ולטלויזיה עצמה. (אתה יכול לוודא במידה ואין לך אי-סינכרון על מסך סטנדרטי וללא חיבור למגבר).

OC לא יפתור את זה. מה גם שהמעבד הזה לא אוברקלוקר גדול ובטח שלא במארז HTPC.

בכל מקרה לא היו לי בעיות לעבוד בפורמט DV ובMPEG2 (לפני המרה ודחיסה) ואני לא מדבר על זמני המרה שם כן יש למהירות המעבד השפעה רצינית.

למען האמת גם לא היו בעיות מיוחדות עם CELERON או עם פנטיום 1.8

לגבי הASROCK אז הנה קישור:

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-VSTA

בעיקרון תוכל לחבר לו כל מעבד 778 1066 עד וכולל KENTSFIELD, הוא תומך גם ב400 או ב667 DDR2 (עד 2 ג'יגה כ"א אבל לא ביחד)

בסך הכל המון תמורה ל370 ש"ח בייחוד אם יש לך AGP והמון רכיבים ישנים, אה... וגם יעשה לך OC.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4140

לגבי מעבד, בעוד חודשיים E4300 יעלה כמו PD920 היום.

1. אני מפעיל את זה על פלזמה "42 ברזולוציה של (אם אני זוכר טוב) 1160x664 (רזולוציה מוזרה שאיכשהוא המחשב הגיע אליה)

2. אני מעוניין להנות מהתכנים בעברית שכפי שהבנתי רק ב-Vista Media Center זמינים.

3. שידורים אני מחובר גם וגם. הבעיה היא בשידורים דווקא מהכבלים.

4. עיקר הקרטוע הוא בקבצי mkv (שמקודדים ב-H.264) של סדרות טלוויזיה מחו"ל. מבאס למדי.

המארז אגב רועש למדי וזאת בעיה בפני עצמה... 3 מאווררים של המארז + 2 מאווררים של הספק + מאוורר CPU + מאוורר לוח אם= המון המון רעש.

פורסם

התוספות ש VISTA מביא לך בקשר לשידורי וידאו והקלטות מתוכננות מראש לא שוות את זה אם המחשב שלך בקושי סוחב

VISTA מיועד ל כפולי ליבה למרות שלא אומרים את זה

פורסם
  • מחבר

ב-XP מדיה סנטר, אין יכולת הקלטה מתוכננת מראש? זה אחד מהאפשרויות הכי שימושיות...

אני אנסה היום קצת OC נראה אם ישפר. יש לי בסיס לשיפור מסוים, מכיוון שהזכרונות הם 433Mhz ולא 400Mhz.

אם לא יעזור אשדרג בלית ברירה לוח אם ומעבד בירידת המחירים הבאה.

פורסם

אני קניתי מחשב לאחותי משהו עם מעבד דומה... ממש זול ולא השתמשתי בו... אני יכול לתת לך מעבד חדש 2.8ghz דואל כור בממש ממש זול... אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי... אייסיקיו-196871170

פורסם

DC לSOCKET 478? נו באמת...

פורסם

ואין צורך להגיד שזה לא ממש חכם להחליף מעבד 2.4GHZ למעבד 3GHZ כשמדובר במעבדים כאלו.

מאיזו בחינה ?

לקנות ?

מה לגבי מעבד קיים ?

פורסם
  • מחבר

אני קניתי מחשב לאחותי משהו עם מעבד דומה... ממש זול ולא השתמשתי בו... אני יכול לתת לך מעבד חדש 2.8ghz דואל כור בממש ממש זול... אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי... אייסיקיו-196871170

תודה בכל מקרה. כמובן שהמעבד אינו מתאים ללוח האם.

אבל... אין צורך יותר. מסתבר שעם Codec מתאים גם המחשב שלי מנגן X.264 ללא כל בעיה :jump: (לפחות ככה נראה בינתיים).

פורסם

מאיזו בחינה ?

לקנות ?

מה לגבי מעבד קיים ?

מבחינה כזאת שלא תראה שום הבדל ביצועים מורגש.

לקנות? ממש לא בטח לא כדי להחליף 2.4GHZ.

אם 2 המעבדים יושבים אצלך בבית ואתה מתכנן להחליף אז למה לא, אבל לא תמורת כסף כלשהו.

פורסם

תודה בכל מקרה. כמובן שהמעבד אינו מתאים ללוח האם.

אבל... אין צורך יותר. מסתבר שעם Codec מתאים גם המחשב שלי מנגן X.264 ללא כל בעיה :jump: (לפחות ככה נראה בינתיים).

באיזה Codec אתה משתמש?

פורסם

יש לי את שני המעבדים.

אחד על המחשב שלי (ראה מפרט) ואחד במחשב של הבת שלי.

בכל מקרה אני כרגע בשלב של שיפוץ בית שקניתי ובתוכנית (במידה ואישתי תאשר ...) להשתמש ברוב המחשב הקיים לצרכי HTPC למרות שכרגע הוא רועש לי מדי לסלון, ולקנות מחשב חדש עבורי (אבל זה נושא אחר שיוצג בפורום המתאים ובזמן המתאים ...)

פורסם
  • מחבר

רועש זה בדיוק גם הבעיה שלי.

עכשיו שוב השקעה נדרשת.... להחליף חלקים עם מאוור לקירור פסיבי... בלאגן.....

פורסם

אם 2 המעבדים אצלך ומתאימים אחד לשני בתושבת אין שום סיבה לא להחליף אותם.

הבת שלך בטוח לא תרגיש הבדל.

ואם תרצה לנגן HD המעבד החזק מעט יכול לתת קצת עזרה.

פורסם

המעבד 3.2 אצלי במחשב OC ל 3.6

המעבד 2.8 אצל הבת שלי (נדמה לי 2.8 ~ משהו כזה) מריץ קומפי נהדר.

המפרט של המחשב הנוכחי ישמש ל HTPC אבל חייב לעבור השתקה, במצב הנוכחי הוא לא יוכנס לסלון והוא לא רועש לעומת המחשב של הבת של שבו יש קירור סטוק.

מהמחשב הקיים אני אקח את 3 HD של ה 250 GB.

מחשב חדש ירכש לצורך עבודה ומשחקים (כן אני בן 32 יש לי 2 ילדים אבל מחשיב את עצמי כ-GAMER).

בכל מקרה כול התוכנית תצא אל הפועל רק בסוף יולי ... וגם אז רק אם האישה תאשר ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים