פורסם 2007 במאי 2418 שנים אני מצליח לפתוח מנועיל של very easy.. (שזה להרים אחד כזה)..אבל easy אני לא יכול (זה להרים 2 דברים).. אני מצליח להרים אחד.. ואת השני לא..ואני צריך לפתוח דלת כזו.. ויש לי רק 5 lockpit או איך שקוראים להם.. אני כל הזמן עושה load מחדש ללא הצלחה..
פורסם 2007 במאי 2418 שנים תלחץ על הכפטור הימני באכבר כשסוגר אחד למעלהואז תנסה את השני וככל שהם מורכבים יותר יוטר סוגרים לעלות למעלה
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מה כל כך מסובךלהבין את מה שאתה כותב.יש לך משימה עם נוקטונל שנותנת לך בסוף SKELETON KEY שיכול לפתוח כול מנעול
פורסם 2007 במאי 2418 שנים EASY לא אמור להיות כלכך מסובך, ברגע שהברזל מגיע למעלה תלחץ על הכפתור השמאלי, פשוט שים לב, אל תלחץ ישר, שים לב לחוקיות שם.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים חיפוש!http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172549.msg2098308#msg2098308וגם הודעה שלי בהמשך אותו העמוד.
פורסם 2012 בפברואר 1413 שנים יש אנשים שחושבים שכולם מבינים את השפה הלא מובנת שלהם. אני עובד בתור מנעולן בראשון לציון, והמון פעמים מנסים להסביר לי דברים דרך הטלפון, איך לעזור להם לפתוח, לפרוץ וכאלה, ואני לא מבין אותם, והם מתעצבנים! אתם לא מבינים כמה. גם לפעמים יוצא לי לעבוד בתור מנעולן בהוד השרון, שם בכלל אני לא מבין מה יש לאנשים, הם כל כך חסרי סבלנות. בקיצור השורה התחתונה היא שתסביר יותר טוב, ויבינו אותך יותר טוב! ככה זה תמיד... epic :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.