עבור לתוכן

אנודיה דוהרת: הדור הבא יהיה כמעט טרהפלופ של ביצועים (פי 3 מ 8800)

Featured Replies

פורסם

על מה אתם מדברים? אסטרואידים זה הכדורים האלה שלוקחים המתאבקים למיניהם לניפוח שרירים... :nixweiss:

אתה מתכוון סטרואידים...

• תגובות 95
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחח ;D

זה לא אומר כלום, המשחקים שיצאו עדיין יעבדו יותר טוב על כרטיסי ATI מכיוון ש XBOX 360 שולטת בשוק, והמרות מהאקסבוקס לWINDOWS זה ממש לא מסובך.

יוצא שגם אם הכרטיסים של NVIDIA אכן יהיו חזקים יותר בכוח חישוב נקי (מהירות שעון גבוה יותר צינורות וכד') המפתחים עדיין ינצלו את הכרטיסים של ATI טוב יותר.

פורסם

אתה מוכן לומר לי במה להשקיע בבורסה כי ברור שאתה יכול לחזות את העתיד.

פורסם

בוודאי ;D

זה מלווה בעמלה של 80% וכל הנכסים שלך (במידה ויש לך כאלה) עוברים אליי... :silly:

תקרא יותר חדשות אולי תצליח להבין שמה שקובע בסופו של דבר זה איך המשחקים עובדים ולא מספר הנקודות שקיבלת בתוכנת בדיקה.

תראה את HALF LIFE 2, אם הוא היה עובד טוב על כרטיסי NVIDIA אני די בטוח שראדון מסדרה 9 לא היה נמכר בכאלה כמויות אדירות בזמנו.

אם ATI יצליחו לשחזר את המהלך הזה (ויש להם יתרון משמעותי, כי מיקרוסופט לצידם בגלל היותם צוות הפיתוח של הכרטיס מסך של הבוקס שלהם), אף בן אדם נורמלי לא ישקיע 200$ דולר יותר כדי לקבל בסופו של דבר את אותו הדבר... משחק חלק על הגדרות גבוהות.

פורסם

טעינו בזה שנתנו לזונות הגרפיקה להכתיב את השוק, Game play vs Graphics.

מעניין למה עד היום אני נהנה לשחק PAC-MAN ?

לא יודע למה, אבל אני בטוח שאני הולך להנות מכל המשחקים שאני הולך להוריד אחרי שסוף סוף השגתי 8800GTS...

STALKER FEAR RV6 HL2 C&C3 CoH CoD2... כל המשחקים שלא יכולתי לשחק מקודם- עכשיו יהיו במחשב שלי.

אפשר לתפוס את "גל הגרפיקה" הזה כביכול ולהנות. ואפשר להתרפק על PAC MAN. זה מה שלפעמים יפה במשחקי מחשב... יש לך גישה עדיין לכל המשחקים היפים והישנים שכביכול לא שמים דגש על גרפיקה.

פורסם

G100= G70 עם אסטוראידיים?? לא נשמע הגיוני..

לאנוידיה יש G100? לא

יש לה G80 ביד

וה-G80 לא מציג חדשנות עצומה ביחס ל-G70 כמו שהR600 מציג ביחס לקודמיו

פורסם

מה החדשנות הענקית שמציג R600?

שG80 לא מציג?

פורסם
  • מחבר

איזה חדשנות R600 משיג שG80 לא? בקר 512?

AF יותר טוב, איכות תמונה עדיפה, AAX4 עדיף (השאר ATI)

וביצועים עדיפים, ולפי שמועות גם ב DX10

פורסם

אתה מדבר בציניות?

איכות תמונה על פי סקירות שייכת ל8800.

ביצועים לא עדיפים ושמועות לא מעניינות איש.

פורסם
  • מחבר

חחח אני מדבר על G80 על פניR600 :yelclap:

כל מה שאמרתי נוגעים לG80

פורסם

כרגע לAMD יש ארכיטקטורה ל3 שנים הבאות, לnVIDIA יש G70 על סטרואידים.

ATI תוכל להשתמש בארכיטקטורה של הR600 רק אם היא תצליח לפתור את הבעיות עם השבב

ואת זה היא תעשה רק ב R650 שיהיה תכל'ס R600 rev.2 ,לכן לדעתי עדיף כיום לקנות כרטיסים מבוססי NV,

אולי לא הכי חדשני אבל לפחות החומרה בשלה.

פורסם

ATI תוכל להשתמש בארכיטקטורה של הR600 רק אם היא תצליח לפתור את הבעיות עם השבב

ואת זה היא תעשה רק ב R650 שיהיה תכל'ס R600 rev.2 ,לכן לדעתי עדיף כיום לקנות כרטיסים מבוססי NV,

אולי לא הכי חדשני אבל לפחות החומרה בשלה.

אבל היא תעשה את זה בקרוב !

המעבר ל65 ננו קרוב, ויחד עמו כמה שיפורים בליבה.

עכשיו ללא כל צל של ספק, הNVIDIA שולטת בשוק, אבל נראה מה יהיה אז.

בכל מקרה, בהצלחה לשניהם, שהתחרות תהיה קשה ביותר, ו-ו-ו-וווו.....נו כמובן, והמחירים - שירדו ! תודו לעצמכם, לזה אתם מחכים הכי הרבה, לא ?

פורסם

ירד עוד. כמו שה8800 ירד לזנות, היום 320MB אפשר להשיג ב1600 ש"ח, כך גם זה ירד. אני מעריך עוד חודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים