עבור לתוכן

אנודיה דוהרת: הדור הבא יהיה כמעט טרהפלופ של ביצועים (פי 3 מ 8800)

Featured Replies

פורסם

הממ...אז מה אתם חושבים לחכות עד סוף השנה ואז לקנות את הכרטיס הזה?אוו שאפשר ללכת על 8800GTX?

• תגובות 95
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה כרטיס יש לך עכשיו?

פורסם

7600GS....על OC לא גבוהה :silly:

פורסם

אם חווית המשחק שלך סבירה אז חכה אם לא אז אתה יכול לקנות בראש שקט.

פורסם

ההייפ של אנוידיה מאוד מאכזב,

לא מבין איזה מן מדד ביצועים זה FLOP, אם אני לא טועה זה בא מכמה FLIP FLOPS יכול שער לוגי לעשות עבור זמן מסויים, אני בטוח שאפשר ליישם שיטת מדידה שתוציא פנטיום 3 עם טרה פלופ.

מה שמדהים זה שזה יהיה כבר בדצמבר, זה שם אותם הרבה לפני ATI.

מישהוא יודע אם יש הדבל משמעותי בארכיטקטורה של הליבה הזו או שזה בעצם G80?

עריכה: טעות שלי, FLOP לא קשור למה שאמרתי זה ראשי תיבות פשוט שבמקרה זההים למדידת ביצועים של מעגלים - דובי צדק (-:

פורסם

flop = floating point operation כלומר כמות פעולות הנקודה הצפה שהALUים של הכרטיס מסוגלים לבצע.

אין שיטת ספירה אחידה לזה, אני יכול לקרוא לפעולת dot3(מציאת הזווית בין 2 ווקטורים תלת מימדיים) פעולה צפה, אתה יכול לקרוא לכל חישוב שהוא מבצע בפעולה הזאתי בתנאי שהוא נעשה בדיוק שכולל נקודה עשרונית פעולה צפה.

בעולם המתורבת החישוב נעשה לפי פעולות לוגיות, ולא אריט'מתיות, כלומר ברגע שיש לך פעולה שמוכרת לASIC של הכרטיס מתיחסים אליה כאל פעולה 1, ולא נכנסים לחישובים הפנימיים שהlogic מריץ בתוך הALU.

אבל כבר קרו מספיק מקרים של ספירה עקומה, RSX, P4 וכו' וכו'.

גם אם המספור הוא של פעולות לוגיות(שאני בספק רב אם זה כך) כאשר אין הזכר ליחס בין הפעולות אי אפשר אפילו להתחיל לנסות להוציא מזה ביצועים בעולם האמיתי(לא שאי פעם אפשר) כמות הflopים נמדדת בשניה, כל פעולת נקודה צפה לוקחת X מחזורי שעון, אתה יכול לנפח בקלות את המספר הזה ע"י פעולות זולות ושוליות, שאין להם שום משמעות אמיתית.

פורסם

משהוא אוףף טופיק -

מעבד יודע לבצע A dot B בשלושה מימדים OUT OF THE BOX??

יש לו רצף פקודות מוכן לזה?

כי פשוט אחרת אתה צריך לכתוב אלגוריתם לזה ואז לדון על אפקטיביות שונות של אלגוריתמים מה שהופך מידידת ביצועים אמינה לבלתי אפשרית..

אני יודע למשל שאם תעשה במטלב A DOT B הוא יעשה את זה לפי אלגוריתם משלו...

פורסם

משהוא אוףף טופיק -

מעבד יודע לבצע A dot B בשלושה מימדים OUT OF THE BOX??

יש לו רצף פקודות מוכן לזה?

כי פשוט אחרת אתה צריך לכתוב אלגוריתם לזה ואז לדון על אפקטיביות שונות של אלגוריתמים מה שהופך מידידת ביצועים אמינה לבלתי אפשרית..

אני יודע למשל שאם תעשה במטלב A DOT B הוא יעשה את זה לפי אלגוריתם משלו...

כל GPU כיום ובעשור הנוכחי כן, כל החישובים בGPU כיום הם חישובים ווקוטרים, כל האלגוריתמים בנויים לתוך הASIC.

פורסם

באמת לא מבין לאן חברות כרטיסי המסך ממהרות.

חבל באמת שהתדירות של השקת משחקים חדשים וטובים ל-PC קטנה פי 3 לתדירות של השקת כרטיסי מסך לדורותיהם,

איפה טעינו ? :nixweiss:

פורסם

באמת לא מבין לאן חברות כרטיסי המסך ממהרות.

חבל באמת שהתדירות של השקת משחקים חדשים וטובים ל-PC קטנה פי 3 לתדירות של השקת כרטיסי מסך לדורותיהם,

איפה טעינו ? :nixweiss:

טעינו בזה שנתנו לזונות הגרפיקה להכתיב את השוק, Game play vs Graphics.

מעניין למה עד היום אני נהנה לשחק PAC-MAN ?

פורסם

עצוב :(

הכיוון היה נכון ונעצר אי שם בהאלף לייף.

פאקמן צוחק לנו (ובעיקר למפתחי המשחקים) בפרצוף :lol:

פורסם
  • מחבר

כרגע לAMD יש ארכיטקטורה ל3 שנים הבאות, לnVIDIA יש G70 על סטרואידים.

G100= G70 עם אסטוראידיים?? לא נשמע הגיוני..

פורסם

אסטרואידים קווייזרים וחורים שחורים אולי, אבל הקונפיגורציה של הALUים לא משקרת, בקר הזכרונות זהה, ושאר ירקות.

פורסם

G100= G70 עם אסטוראידיים?? לא נשמע הגיוני..

על מה אתם מדברים? אסטרואידים זה הכדורים האלה שלוקחים המתאבקים למיניהם לניפוח שרירים... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים