עבור לתוכן

בעיית תקיעות בLOST PLANET!! וב BF2142

Featured Replies

פורסם

ובכן, המפרט שלי בצד,

המחשב החדש כרגע בתיקון במעבדה כיוון שהייתה ועדיין יש בעיית תקיעות במשחקים כבדים כגון Lost planet ו bf2142.

הבייה מתבטאת בזה שהמשחק נתקע לחלוטין, מבלי אפשרויות לסגור או משהו אחר. ניסינו במעבדה אני והטכנאים בIQPC לראות מה הבעיה ולא מצאנו מה...

החלפנו לוח חדש, מעבד חדש, כרטיס חדש ושונה (LEADTEK) זכרונות.. בקיצור, הכל! וזה ממש מוזר, שמנו גם את המשחק על מערכות חדשות לגמרי ולא הרצנו מהארד דיסק שלי, והמשחק נתקע - על לוחות ה DS3 של גיגהבייט.... מה יכולה להיות הבעיה!?? אני לא קולט מה זה....

מילא זה היה נתקע לי רק בlost planet אבל זה גם נתקע ב2142, אמנם אחרי שעה ו... ולעיתים יותר, אבל בכל זאת זה מפריע!

למישהו או משהו יש רעיון מה זה?!? בעיית תאימות עם הלוח וה8800?!? מה נסגר?! דרייברים החדשים ביותר היו מותקנים.

פורסם

באמת מוזר... אני רק יכול להגיד לך שזה כבר בידיים של אלוהים, אם החלפתם כל מה שיכולתם וכו'......

רגע, יכול להיות שהבעיה היא במשחק עצמו, ניסית עוד משחקים?

פורסם
  • מחבר

bf2142 זה כל מה שמענין כרגע מבחינת משחקים... אם זה נתקע שם, אז סעעעמק שיחזירו תכסף :P

פורסם

ובכן, המפרט שלי בצד,

המחשב החדש כרגע בתיקון במעבדה כיוון שהייתה ועדיין יש בעיית תקיעות במשחקים כבדים כגון Lost planet ו bf2142.

הבייה מתבטאת בזה שהמשחק נתקע לחלוטין, מבלי אפשרויות לסגור או משהו אחר. ניסינו במעבדה אני והטכנאים בIQPC לראות מה הבעיה ולא מצאנו מה...

החלפנו לוח חדש, מעבד חדש, כרטיס חדש ושונה (LEADTEK) זכרונות.. בקיצור, הכל! וזה ממש מוזר, שמנו גם את המשחק על מערכות חדשות לגמרי ולא הרצנו מהארד דיסק שלי, והמשחק נתקע - על לוחות ה DS3 של גיגהבייט.... מה יכולה להיות הבעיה!?? אני לא קולט מה זה....

מילא זה היה נתקע לי רק בlost planet אבל זה גם נתקע ב2142, אמנם אחרי שעה ו... ולעיתים יותר, אבל בכל זאת זה מפריע!

למישהו או משהו יש רעיון מה זה?!? בעיית תאימות עם הלוח וה8800?!? מה נסגר?! דרייברים החדשים ביותר היו מותקנים.

סטלן תוריד את הדריברים הכי חדשים 1.60 של איוודיה וזה יסדר את הבעיה בLOST PLANET...

פורסם
  • מחבר

איזה 1.6?!?! הכי חדשים זה 158.22!!!!

ועל מה אתה מדבר זה יעזור?!

אם יש אנשים שהורידו פה תLOST PLANET , אני רוצה לדעת האם עם מערכת דומה המשחק גם נתקע להם בדרייברים החדשים...!!?

פורסם

איזה 1.6?!?! הכי חדשים זה 158.22!!!!

ועל מה אתה מדבר זה יעזור?!

אם יש אנשים שהורידו פה תLOST PLANET , אני רוצה לדעת האם עם מערכת דומה המשחק גם נתקע להם בדרייברים החדשים...!!?

158 זה לא הכי חדש, יש את ה 160 שהם הבטא בכל מיקרה תתקין אותם וזה יסדר, דוג' אצל חבר שלי הייתה אותה בעיה עם מערכת דומה לשלך התקנו את הדריברים והכל עבד תקין.

לינק :

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1640

תהנה...

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שזו לא בעיית חומרה?!?! כי הטכנאיםהשתגעו כבר מהמחשב שלי חח :D

עשינו את כל הבדיקות להכל, לספק למעבד, לזכרונות 3dmark S&M והכל היה תקין...!

פורסם

אז אתה אומר שזו לא בעיית חומרה?!?! כי הטכנאיםהשתגעו כבר מהמחשב שלי חח :D

עשינו את כל הבדיקות להכל, לספק למעבד, לזכרונות 3dmark S&M והכל היה תקין...!

אני מאמין שלא, כי לחבר שלי יש מערכת בדיוק כמו שלך והייתה לו אותה בעיה אחרי התקנת הדריברים זה הסתדר.

מקווה בשבילך שזאת הבעיה =]

פורסם

Same here.

Lost Planet נתקע עם 158.22 ואחרי ששידרגתי ל-160.02 הכל טוב.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. נחמד.. זה אומר שזה יסתדר לי גם בBF2142??!

אם כן, אז נפתרה בעייה - בעיית דרייברים..

פורסם

תתקין ותיתן את התגובה שלך...

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שאני נוסע לקחת תמחשב... אני מעדיף תמחשב היום ואז אני אנסה לעשות את זה... ונראה..בינתיים עדכנתי את המעבדה אודות הדרייברים והם מתקינים.

מקווה לחדשות טובות.

עריכה:

טוב בLost Planet זה לא נתקע עםה160.02 נראה תוצאות ב3DMARK וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים