עבור לתוכן

תראד בקשות לזיהוי שירים

Featured Replies

פורסם

שלום אפשר עזרה בזהיוי שיר: משיח, השיר באנגלית שמעתי אותו בערוץ אחד או שתים תודה רבה

• תגובות 850
  • צפיות 149.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה... מה? ::)

שיר שקוראים לו משיח? או שאומרים בו משיח, או שיש בו משהו שקשור למשיח... ?

פורסם

הייי,

שמעתי עכשיו את השיר הזה

באקסטרא הוא בפירסומת של אבודים בגירסא איטית ושבחורה שרה אותו ולא מצאתי שום דבר עליה באינטרנט או על הגירסא הזאתי.

מישהו יכול לעזור לי בבקשה???

פורסם

הכי רחוק שהגעתי :screwy:

פורסם

הכי רחוק שהגעתי :screwy:

ראיתי את זה, תודה.. אבל זה גירסא של בת.

אלוהים יודע מאיפה הם מביאים את זה, היה להם גם Leaving on a Jet Plane של בת ממש יפה, חיפשתי על אותה זמרת ולא מצאתי :S

פורסם

יש למישהו מושג איך נקרא ושל מי השיר הבא ?

כל השיר זה בערך רק משפט אחד וסולו כזה ארוך של גיטרה וזה משפט בערך " i could fall in love with you

with a you " משהו כזה. שיר שאמור להיות ממש מוכר..זה שיר משנות ה80. תמיד יש את הקליפ שלו ב vh1

זה קליפ כזה שרואים שם את הזמר כזה בים מפנטז כזה על אישה ואז מראים אישה כזאת בים והוא ממש שר את זה לאט לאט

וכל השיר זה בערך המשפט הזה וסולו כזה של גיטרה - איי קולד לאב וויט א יוו טה נה נה נהנה נה נה משהו כזה חח שהוא ממש מאריך את המילים.

יש למישהו מושג ?

פורסם

Chris Isaak - Wicked Game

פורסם

וואי , תודה :-* !!! שמעתי את זה בדיוק במונית ושעה אני מחפש את זה ביו טאב !

:yelclap: :yelclap:

יש לו עוד שירים טובים ?

יש לך אולי המלצות לעוד שירים בסגנון הזה ? אפילו משנות ה60 -70 ? אני רוצה לאסוף אוסף של שירים בסגנון.

פורסם

לא מכיר עוד שירים שלו אבל יש קאבר רוק נחמד לשיר הזה של HIM (כן אני יודע, השירים שלהם מגעילים, אבל זה דווקא לא רע ..)

פורסם

"להציע שירים בסגנון"?

פתח ת'רד נפרד בשביל זה. הת'רד הזה נועד לזיהוי שירים.

אלוהים יודע מאיפה הם מביאים את זה, היה להם גם Leaving on a Jet Plane של בת ממש יפה, חיפשתי על אותה זמרת ולא מצאתי :S

ככל הנראה מדובר בביצוע ספציפי לפרסומת. הרבה פעמים יותר זול להקליט חלק מהשיר ע"י זמר\ת אנונימי\ית מאשר לשלם תמלוגים לזמר שביצע את השיר במקור.

פורסם

Leaving on a Jet Plane במקור שרה אישה בגירסא איתית

חחח כשהיא אומרת cause im leaving ...

אם הופכים את השיר זה נשמע כמו "מה זה?"

פורסם
  • מחבר

שלום,אני מחפש האוס נראה לי שהוא יחסית דיי ישן ומאוד מוכר והוא הולך כך: Do you believe i can feel something do you believe

פורסם

נראה לי שאתה מתכוון ל Cher - Believe

וגם לי יש בקשה

שיר די מוכר, פופ כזה

גבר ששר בפזמון

I miss you, yes I do

חיפשתי לפי הליריקס אבל לא מצאתי, אז אולי אני טועה קצת.

אה, ויכול להיות ששורה לפני זה הוא שר was wrong או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים