עבור לתוכן

תראד בקשות לזיהוי שירים

Featured Replies

פורסם

Like A Virgin

במקור של מדונה, לא יודע מי שר בפרסומת..

• תגובות 850
  • צפיות 148.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום לכם .. כבר שבועיים שאני מנסה להשיג שיר כלשהו - השיר מהפרסומת של פלאפון למבצע של FAMILY FUN ...

הלכתי לאתר שלהם והיה את המנגינה גם ברקע איפה שהיה מידע על FAMILY FUN .. אז הלכתי לתיקיית INT. TEMP. ומצאתי את הקובץ פלאש שהיה באתר ... וחבר שלי הפריד את המוזיקה מהסרטון פלאש ושלח לי את זה ..

עדיין זה נשמע לא באיכות משהו וזה קצר ..

אני מחפש את הגרסה המלאה ..

fun... fun... fun...

I... feel so crazy and this time, hold my hands up at the sky

I wanna have fun fun fun with my family

I just wanna have fun fun fun a family fuuuuuun I just wanna have fun fun fun ... family fun ..

משהו כזה ...

נ.ב. צירפתי את המוזיקה שמופיעה בקובץ פלאש .. (קובץ MP3 בתוך הראר) אמממ .. מקווה שמישהו יזהה את זה ...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אהלן חברה,

אני חייב למצוא שיר שהוא לקוח מהסרט "מהיר ועצבני 3:טוקיו",הוא מושמע בקטע שהגיבור של הסרט (שכחתי את שמו) נכנס עם החבר שלו לאיזה חניון שבו הוא עושה מירוץ עם המאפיונר היפני ואז משמיעים שיר כזה ביפנית משהו LIVING IN TOKIO משהו כזה,מישהו מכיר תשיר?

תודה מראש.

פורסם

אהלן חברה,

אני חייב למצוא שיר שהוא לקוח מהסרט "מהיר ועצבני 3:טוקיו",הוא מושמע בקטע שהגיבור של הסרט (שכחתי את שמו) נכנס עם החבר שלו לאיזה חניון שבו הוא עושה מירוץ עם המאפיונר היפני ואז משמיעים שיר כזה ביפנית משהו LIVING IN TOKIO משהו כזה,מישהו מכיר תשיר?

תודה מראש.

זה של Teriyaki Boyz - Tokyo Drift

פורסם

איך קוראים לשיר ושל מיהו?

http://www.flix.co.il/tapuz/isracard/

תודה לעוזרים

לשיר קוראים sway , זה שיר ישן וקלאסי, הוא בוצע ע"י עשרות אמנים. לא יודע מי הזמר שבסרטון, תנסה את אחד מאלה:

http://tinyurl.com/2dqhe6

פורסם

לשיר קוראים sway , זה שיר ישן וקלאסי, הוא בוצע ע"י עשרות אמנים. לא יודע מי הזמר שבסרטון, תנסה את אחד מאלה:

http://tinyurl.com/2dqhe6

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

שלום לכם .. כבר שבועיים שאני מנסה להשיג שיר כלשהו - השיר מהפרסומת של פלאפון למבצע של FAMILY FUN ...

הלכתי לאתר שלהם והיה את המנגינה גם ברקע איפה שהיה מידע על FAMILY FUN .. אז הלכתי לתיקיית INT. TEMP. ומצאתי את הקובץ פלאש שהיה באתר ... וחבר שלי הפריד את המוזיקה מהסרטון פלאש ושלח לי את זה ..

עדיין זה נשמע לא באיכות משהו וזה קצר ..

אני מחפש את הגרסה המלאה ..

fun... fun... fun...

I... feel so crazy and this time, hold my hands up at the sky

I wanna have fun fun fun with my family

I just wanna have fun fun fun a family fuuuuuun I just wanna have fun fun fun ... family fun ..

משהו כזה ...

נ.ב. צירפתי את המוזיקה שמופיעה בקובץ פלאש .. (קובץ MP3 בתוך הראר) אמממ .. מקווה שמישהו יזהה את זה ...

מישהו?

פורסם

יש שיר די קלאסי שאני מחפש.

שר אותו גבר שאומר בהתחלה : its funny how love is...

או משהו כזה...

ואז בפזמון זה הולך בערך ככה:

אנד אפטר אול דיס טיים אווווווווו לה לה לההההההההה

???? ??? ??? ??? without you by my side

פורסם

אולי "Fine Young Cannibals - Funny How Love Is" ?

פורסם

זה כתוב בתגובות לסרטון (בדרך כלל זה כתוב איפשהו...)

The song is "I Luv It" by Young Jeezy.
פורסם

יש את השיר "תותים" בביצוע של בחורה...מי שרה את זה?

תודה

עריכה-

נמצא תודה

פורסם

אם מצאת אז תשתף, אולי אחרים רוצים לדעת

פורסם

לא מצאתי פשוט ידידה הביאה לי את השיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים